Diyorum ki Çukur dizisinde ilk kez çaldı. Başka yerde daha önce çalmış olabilir, bu dizide ilkEmin misin?
Öyle desene o zamanDiyorum ki Çukur dizisinde ilk kez çaldı. Başka yerde daha önce çalmış olabilir, bu dizide ilk
Sen ne kıskandın şimdi ayoll Aaa Kıskanç Selimi tutuyordun doğruyaAras’ı bir Hollywood dizisinde hayal etmek
Yok artık😱Sen ne kıskandın şimdi ayoll Aaa Kıskanç Selimi tutuyordun doğruya
Aaa bilmiyormusun cnm Selimi avatar ediyordu ama şey çıktığını görünce utanıp değiştirdi Yine içten içe tutuyor @S.G.A.T.Yok artık😱
Yok avatar yaptığını bilmiyordumAaa bilmiyormusun cnm Selimi avatar ediyordu ama şey çıktığını görünce utanıp değiştirdi Yine içten içe tutuyor @S.G.A.T.
Değiştir şunu diyorduk adam şey çıkınca değiştirdiYok avatar yaptığını bilmiyordum
haklısın başkası olmazdı o rol olarak o uymuşDeğiştir şunu diyorduk adam şey çıkınca değiştirdi
Ama o rolede başka oyuncu olmazdı iyide oynuyor açıkcası @S.G.A.T.
Tipi çok uyumlu gerçektenhaklısın başkası olamazdı o rol olarak o uymuş
Aaa bilmiyormusun cnm Selimi avatar ediyordu ama şey çıktığını görünce utanıp değiştirdi Yine içten içe tutuyor @S.G.A.T.
Öner Erkan'ı seviyoruz, karakteri değil demekten dilimde tüy bitti bitecekYok avatar yaptığını bilmiyordum