50 yaşına gelmiş bunak @Forumdash abisinden başka erkek görmemiş, normal yanması
Şu fotoyu ilk defa doğru kullanım şeklini gördüm abicim sayende @Forumdash @xemrexxx
50 yaşına gelmiş bunak @Forumdash abisinden başka erkek görmemiş, normal yanması
Şu fotoyu ilk defa doğru kullanım şeklini gördüm abicim sayende @Forumdash @xemrexxx
Geber inş. pis bunak .ssŞu fotoyu ilk defa doğru kullanım şeklini gördüm abicim sayende @Forumdash @xemrexxx
Prim yapıyorsun ama adamdan @xemrexxxGebereydi keşke uyuz herif
Rüyasında mahsunu yatağına almıştır zilli serhatPrim yapıyorsun ama adamdan @xemrexxx
Nesinden prim yapcam at hırsızı kılıklının .ssPrim yapıyorsun ama adamdan @xemrexxx
Bu yatağıma alacağım son kişi bile olamazRüyasında mahsunu yatağına almıştır zilli serhat
Aliço gibi bir karakuzu arabanın üstünden alıp çöplüğüne götürüp iyileştiriyor mahsunu sonra mahsunda ona yemek getiriyor @Forumdash @Bully @xemrexxx @serhatt10 dakika izleyemem bu saçmalığı, sen özet geç bize
Çok saçmaAliço gibi bir karakuzu arabanın üstünden alıp çöplüğüne götürüp iyileştiriyor mahsunu sonra mahsunda ona yemek getiriyor @Forumdash @Bully @xemrexxx @serhatt
Çok orijinal bir senaryoymuşAliço gibi bir karakuzu arabanın üstünden alıp çöplüğüne götürüp iyileştiriyor mahsunu sonra mahsunda ona yemek getiriyor @Forumdash @Bully @xemrexxx @serhatt
Gelecek sezon toparlanır
Babayı toplanırGelecek sezon toparlanır