Değişmeyen yeri yok resmen.
Değişmeyen yeri yok resmen.
İzliyor muydun ablam.4.sezon bu diziye yeterdi bencede
Çoğu izleyen senin gibi memnun değil galiba, yorumlarda herkes çok mutluydu.Son sezon sezonmuydu sanki?
ben fanatik sevenlerinden biriyim nejat işler diziyi yok etti oyuncular kendi karakterleri dışına çıktı sezonu hiç ettilerÇoğu izleyen senin gibi memnun değil galiba, yorumlarda herkes çok mutluydu.
Bir izleyeni de üzülmedi ya. O kadar mı kötüye gitti dizi.Üçüncü sezonun hikayesi yarım kaldı aslında da, artık iç içe geçerek bitirirler dördüncü sezonu ve final yapar. En azından 100 bölümü geçmiş olacak dizi. Daha fazla uzamaması iyi oldu.
Kanalın en iyi dizisi bitirmez suyu çıkmadan .ss
En son 82. bölümü izlemişim, sonrası yok gerçi bende, yani 2019'un son bölümünü izlemişim en son, Nejat İşler'in diziye dahil olduğu bölüm yani. Son 11 bölüm yok yani, belki sonra izlerim. Biraz zorlama bir şekilde gidiyor. Aslında kaliteli bir dizi olurdu da, iki saat dizi olunca böyle oluyor. Mantık hatalarıyla dolu bir dizi oluyor.Bir izleyeni de üzülmedi ya. O kadar mı kötüye gitti dizi.
Virgülüne kadar haklısın.En son 82. bölümü izlemişim, sonrası yok gerçi bende, yani 2019'un son bölümünü izlemişim en son, Nejat İşler'in diziye dahil olduğu bölüm yani. Son 11 bölüm yok yani, belki sonra izlerim. Biraz zorlama bir şekilde gidiyor. Aslında kaliteli bir dizi olurdu da, iki saat dizi olunca böyle oluyor. Mantık hatalarıyla dolu bir dizi oluyor.
Her sezon 20-30 bölüm ve 50-60 dakika arası süre olmuş olsaydı eğer, bence çok kaliteli bir iş çıkabilirdi ortaya. Bu haliyle oyunculukların hikayenin önüne geçtiği, vakit geçirmelik bir dizi oluyor.
Kalbin kan ağlıyor, biliyoruz.Zaten final sezonu olacağını biliyordum.
Daha önceden demişlerdi son sezon olacak diye şaşırmadım cidden.Kalbin kan ağlıyor, biliyoruz.