Olabilir belki abla, bilemiyorum.![]()
İnstagramdan gönderdim baksana
Olabilir belki abla, bilemiyorum.![]()
Hemen bakıyorum abla.İnstagramdan gönderdim baksana![]()
Bu adam konuk değildi ya hatta afişlerde çekimlerde bile vardı dün öğrenmiştim ayrılacağıns hiç bir anlam veremedim. Bu adamı öldürmek için önemli bir sebep yoksa dizi kendi ayağına sıkıyor şu an Nejat İşler belki döner diziyeDiziye konuk olarak girmiş zaten.
Sanırım pandemiden sonra senaryoda böyle bir karar aldılar. Ama bende afiş meselesini anlamadım. Madem çıkacak diziden ne gerek var afişte olmasına? Nejat İşler'in de döneceğini zannetmem pek.Bu adam konuk değildi ya hatta afişlerde çekimlerde bile vardı dün öğrenmiştim ayrılacağıns hiç bir anlam veremedim. Bu adamı öldürmek için önemli bir sebep yoksa dizi kendi ayağına sıkıyor şu an Nejat İşler belki döner diziye
Bence yüzde 90 dönecek zaten ölmeden gitti yerini Barış Arduç'a bıraktı. Yani dizide en aksiyonlu en sevilen karakter olmaya başlamıştı acaba oyuncu maliyetleri mi yetmiyorSanırım pandemiden sonra senaryoda böyle bir karar aldılar. Ama bende afiş meselesini anlamadım. Madem çıkacak diziden ne gerek var afişte olmasına? Nejat İşler'in de döneceğini zannetmem pek.
Hiç bir fikrim yok. Diziyi izlemediğim için de bilemiyorum. Ama aksiyon gerekli, dönebilir.Bence yüzde 90 dönecek zaten ölmeden gitti yerini Barış Arduç'a bıraktı. Yani dizide en aksiyonlu en sevilen karakter olmaya başlamıştı acaba oyuncu maliyetleri mi yetmiyor
Arık, Çatıdan düşerek ölecekmiş. 😱Bu adam konuk değildi ya hatta afişlerde çekimlerde bile vardı dün öğrenmiştim ayrılacağıns hiç bir anlam veremedim. Bu adamı öldürmek için önemli bir sebep yoksa dizi kendi ayağına sıkıyor şu an Nejat İşler belki döner diziye
Aslında Arık karakteri tam aksiyonduHiç bir fikrim yok. Diziyi izlemediğim için de bilemiyorum. Ama aksiyon gerekli, dönebilir.
Adama söver gibiAdamı yeni sezon afişine koydular, 2 bölüm sonra diziden gönderdiler.![]()
Şaka gibi bu bölüm bir şekilde iyi geçti haftayw ne yapacak acaba senaristBeklenen gerçekleşti çatıdan düştü ve öldü arık böke![]()
Senaristin herhalde bir planı vardır yoksa yapmaz herhaldeArık Böke çıktı diye diziye tepki çok ya bakalım bundan sonra ne olacak
Senaristin herhalde bir planı vardır yoksa yapmaz herhalde
Konuk değildi ya adam afiş çekimine bile katıldıDiziye konuktu ama bu kadar basit biçimde diziden çıkması inandırıcılığı bitirdi