Merakımdan ve bilmediğimden soruyorum Diriliş'in epey yorum yapanı var mı forumda?Dur daha yeni geldim.Ama kısa zaman önce güncellemiştim diye hatırlıyorum.
Dizi ilk bölümden sevişmelere sığınmış yazık
Onlar açık açık sevişiyorlarda ben yazınca mı dert oluyortövbee açık açık yazmasaydın bari
İlk zamanlar oluyordu sonradan ilgi düştü. Bölüm açılınca dizi bitene kadar kalıyor bölümü de ilgi düştü diye kaldıramıyoruz.Merakımdan ve bilmediğimden soruyorum Diriliş'in epey yorum yapanı var mı forumda?
Onlar açık açık sevişiyorlarda ben yazınca mı dert oluyor
Ne gericisin ya.Dizi ilk bölümden sevişmelere sığınmış yazık
Merakımdan ve bilmediğimden soruyorum Diriliş'in epey yorum yapanı var mı forumda?
@OzaN bu ne diyor ya forumun big boss'u olarak el koymanı bekliyoruzBen ne zaman istersem kaldırırım karışma Batuş.
Ertuğrul en çok yorum yapılan dizidir ayoll @Billy Kane koşMerakımdan ve bilmediğimden soruyorum Diriliş'in epey yorum yapanı var mı forumda?
En azından Kırgınlar gibi 178257384874 bölüm rüyalar üzerinden gitmiyoruz bak ilk bölümde başrollerden birini öldürdükDizi ilk bölümden sevişmelere sığınmış yazık
Bence hem o hem de Beyaz Show kalkabilir. Hatta gerekirse EDHO bile kalkabilir. Dışarıda bekleyen çok dizi var yerlerini alabilecek.İlk zamanlar oluyordu sonradan ilgi düştü. Bölüm açılınca dizi bitene kadar kalıyor bölümü de ilgi düştü diye kaldıramıyoruz.
Bu kargaşa içinde birden süper moderatör olacağım planım sessiz ve derinden işlemeye devam ediyorVe @mrt-06 emekli olur.
Pardon da EDHO'yu forumda yorumlayan kadro var ve sen de o kadronun içindesinBence hem o hem de Beyaz Show kalkabilir. Hatta gerekirse EDHO bile kalkabilir. Dışarıda bekleyen çok dizi var yerlerini alabilecek.
Çarşambayı beklesin diyorum sadece.
Baksana dokundurtmuyorlar onaPardon da EDHO'yu forumda yorumlayan kadro var ve sen de o kadronun içindesinAz baskı yapın da tarih olmuş Pusu'nun konusu kalksın MY bile bu kadar uzun kalmadı
Yer çok sadece o yerleri hak edecek diziler çıkmıyor.Bence hem o hem de Beyaz Show kalkabilir. Hatta gerekirse EDHO bile kalkabilir. Dışarıda bekleyen çok dizi var yerlerini alabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?