Show Çukur - Dizi Yorumları

Sen izledinmi bu bölümü cnm @xemrexxx ler bile bakmış ben bakamadım arasıma ms beşiktaş vardı falan :F
Yok izlemedim ablacım ama kalben izledim. :A

Ya film yapıyorsa yapsın bana ne, dizi bölümünde ne işi var sana onu soruyorum :A Film konusunu sinema bölümüne kaldır işte sorun çözülsün :D
Seni de çaylaklığa taşıyım mı onu taşırken. :A

İstanbullu geline ek olarak esma sultan özel bölümü istiyoruz koskoca esma boran herkesle ayni bölümde olacak değik.ss @ozmoturk
Sahte Esma için ayrı bölüm açamam gerçeği için açıldı mı zamanında. :T:

Yok izlemedim ablacım ama kalben izledim. :A

Seni de çaylaklığa taşıyım mı onu taşırken. :A

Sahte Esma için ayrı bölüm açamam gerçeği için açıldı mı zamanında. :T:
maç izlerken 2 defa show tvye tıkladık ilkinde arasın kavga sahnesini yakaladım :Z @xemrexxx @MasacRE- sonra bülent bey çıkınca kapadık :A :A :A

2.defa açtık bunu görünce tamamen kapattım televizyona kadar :F :F :F

maç izlerken 2 defa show tvye tıkladık ilkinde arasın kavga sahnesini yakaladım :Z @xemrexxx @MasacRE- sonra bülent bey çıkınca kapadık :A :A :A

2.defa açtık bunu görünce tamamen kapattım televizyona kadar :F :F :F
Bu bir şey değil sonra bir daha seviştiler Aras memelerini gösterdi falan onu atlamazsın artık görünce coşarsın demi @xemrexxx :A

Adam kendine uzaylı diyor yeterince açık değil mi ablam, çocukluğum bu adamı uzaylı sanarak geçti. :F
hhaha aa o konuda haklısın vlla kendisine uzaylı diyor karşısındakınını normal olmadığına takmış kendi normalmiş gibi :A :A :A

takmış derken bu geldi yine aklıma :A :A :A

Kendine güzel diyen @Çiğdem- in kendine uzayli diyene inanmasi normal bence:A

Hindi gibi kabarir o sahnede:A
Bu bir şey değil sonra bir daha seviştiler Aras memelerini gösterdi falan onu atlamazsın artık görünce coşarsın demi @xemrexxx :A
youtubeye yüklenmemiş büyük eksiklik :(

hhaha aa o konuda haklısın vlla kendisine uzaylı diyor karşısındakınını normal olmadığına takmış kendi normalmiş gibi :A :A :A

takmış derken bu geldi yine aklıma :A :A :A

youtubeye yüklenmemiş büyük eksiklik :(
Puhu tv'ye yüklerler herhalde ama orada da yok şu an :D Aç bir dizi sitesinden izle işte :A

Bizi de alınca @Çiğdem- mi yönetici olacak ortada yönetici kalmadı :A
Sana editorluk bile çok ayoll :F

bir baktım mesajlarada vadiciler @xemrexxx e özür dilesinler vadici düşmanı gördük seni diye ve ellerinde sopalar içlerine sızmış olan asıl haini seni kovalasınlar bence böyle vadi antisi görmedim ben :A :A :A @mrt-06

öndeki takas olsun seni kovalasınlar :F :F :F
1945064259.jpeg