Show Çukur - Dizi Yorumları

inşallah dediğiniz gibi olur nehir ölmez ya.peki sizce nehirin kardeşinin ölümü ne demek oluyor sizce.yani öldürüldüyse kim öldürdü sizce?arıkda öldü barış bey iyi oynadı karakteri
erdenetler melikoğlu ailesini yok attiklerini belirtmislerdi o ailede tek kurtulmuş olan nehirdir belki barış arduç'ta da haklısın başarılıydı

Reactions: 12.Adam
bencede nehir ölmez bebek doğmadan .keşke cengiz erdeneti musa uzunlar oynasaydı kurtlar vadisi pusuda çok iyiydi.

Reactions: ömer karataş
bencede nehir ölmez bebek doğmadan .keşke cengiz erdeneti musa uzunlar oynasaydı kurtlar vadisi pusuda çok iyiydi.
Mustafa Avkıran da usta bir oyuncudur ya, gayet iyi oynuyor zaten ama dediğin gibi Musa Uzunlar gibi daha büyük bir isim de tercih edilebilirdi. İdris’in kardeşi olan Cumali için büyük oyuncuların ismi geçiyor. Tatmin edici bir usta oyuncu gelecek gibi...

bende beğeniyorum mustafa beyide yanlış anlattım kusura bakmayın.mustafa beye rol gitmeden önce musa beye gitti diye biliyorum o ara pandemi girdi musa beyde kabul etmemiş pandemi sebebiyle.

en büyük aday demir karahan

bende beğeniyorum mustafa beyide yanlış anlattım kusura bakmayın.mustafa beye rol gitmeden önce musa beye gitti diye biliyorum o ara pandemi girdi musa beyde kabul etmemiş pandemi sebebiyle.
Olabilir tabii bilemiyorum.

en büyük aday demir karahan
Tip olarak İdris’e de benziyor, neden olmasın ama Çetin Tekindor, Musa Uzunlar gibi isimler okuduk. O yüzden tam anlamıyla da tatmin olamadım, bildiğim ve çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen.

Reactions: ömer karataş
o gibi isimler olmadı demir karahan'da iyidir bence başka isimde kalmıyor zaten o tarzdaki isimler olmayınca

çok güzel bir fragman olmuş .acaba yamaç vuruldu mu .çünkü yamaç daha birkaç bölüm önce vuruldu umarım vurulmamıştır.sonunda bebeğin alınmadığını öğreniyor yamaç .nehirin bebeği doğmadan nehir birkez bile kucağını almadan lütfen senarist ölmesin nehir.

Fragman güzel. Aksiyonu bol.

EfYam da sonunda istediğim kıvama geldi. Tek eksik beraber aksiyona çıkmaları o da uzun vadede mümkün değil Efsun hamile.

Bu arada güzel bir detay Efsun'un masalından:

"Bu savaş elbet bir gün bitecek, bittiğinde geri geleceğim, seni almak için. Gelir misin benimle?"
"Gelirim", demiş kadın.

Fragmandan:

"Bizim birlikte olmamızı bırak, yan yana olmamız bile savaş meselesi!"

"Belki zamanla"

Son düzenleme:
Selim ölmez bence

İzleyemedim ama bölüm beğenilmiş o halde liderliği vermez Vartolu gidince iyi bölüm şarttı zaten

Reactions: Polat Şaşmaz