Show Çukur - Dizi Yorumları

Karakteri bozan senarist. Nehir diziye nasıl girmişti hatırlarsın. Şimdi bildiğin evde oturan boş bir karakter yaptılar.
Yoksa HAZAL SUBAŞI mükemmelliği hala yerinde duruyor.
Senin gibi elit biri Nehir'in tarafını tutmamalı leş geldi leş gidecek

çukuru beğendiğinizi sevindim size katılıyorum.siz nehirci misiniz yoksa efsuncu mu?ben nehirciyimde.çukurun bazı mantık hataları var.ama bana göre çukur ideal dizidir sevindim çukuru beğenmenize.

çukuru beğendiğinizi sevindim size katılıyorum.siz nehirci misiniz yoksa efsuncu mu?ben nehirciyimde.çukurun bazı mantık hataları var.ama bana göre çukur ideal dizidir sevindim çukuru beğenmenize.
Pek taraf tutmuyorum o konuda, güzel bir ilişki ağı kuruldu bence. Hem Nehir tarafı, hem de Efsun tarafı çok başarılı ve derinlikli bir şekilde işlendi. Gidişat Yamaç’ın, Efsun’a daha yakın olduğu yönünde tabii. Sizi üzecekler sanki.

anladım.100 bölüm fragmanından korktum ya aliço ile yamaç sarılınca nehir öldü zannettim.biri ölecekte kim acaba?katılıyorum size 2 tarafta iyi yazıldı. nehirin kardeşi havuzda ölmüş acaba kim öldürdü bu soru işareti.

nehiri seviyorum nehyamcıyım bende efsunu sevmiyorum nehir olmasaydı yada olmasada sevmem mümkün değil senaryosunu da sevmedim ama ne yazık ki efyam yakın şu anda gökhan horzum aksiyon dizisi yazmasın bir daha bence bu benim görüşüm tabiki de

Reactions: fredbalotellifanny
Dizinin bu sezonu güzel işleniyor, beğeniyorum ben. Gizem unsurunu baya iyi kullanıyorlar. En çok merak ettiğim konu Yamaç’la alakalı olan sır tabii. Meliha, Cumali Koçovalı (İdris’in kardeşi olan), Emmi ve Cengiz Erdenet arasında dönen mesele.

Aliço, Yamaç’a “ben senin abin olurum” gibi cümleler kuruyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden Nehir olma ihtimali pek yok gibi. Kahraman, Cumali veya Selim ile alakalı bir sahne sonrası izleriz muhtemelen o sahneyi.

Reactions: 12.Adam
öncelikle selamun aleyküm.nehirle ve yamaç birkaç bölüm önce sohbet ettiklerinde nehirin sırlarını öğrendik kaardeşi havuzda boğulmuş acaba biri mi öldürdü?

Reactions: ömer karataş
inşallah dediğiniz gibi olur nehir ölmez ya.peki sizce nehirin kardeşinin ölümü ne demek oluyor sizce.yani öldürüldüyse kim öldürdü sizce?arıkda öldü barış bey iyi oynadı karekteri.

Reactions: ömer karataş
inşallah dediğiniz gibi olur nehir ölmez ya.peki sizce nehirin kardeşinin ölümü ne demek oluyor sizce.yani öldürüldüyse kim öldürdü sizce?arıkda öldü barış bey iyi oynadı karekteri.
Nehir bu saatten sonra çocuğunu doğurmadan önce ölmez bence.

Açıklamıştım bir önceki mesajımda, Nehir’in kardeşi ile alakalı başka bir şey çıkacağını sanmıyorum. Sadece zamanla Nehir kendi hatası olmadığı konusunda ikna olabilir.

Evet iyi bir karakterdi, ben de seviyordum ama zaten konuk oyuncuydu. Hem bu vesileyle Nejat İşler geri döndü, iyi oldu bir bakıma yani...