Sezon arasına girmeden hemen bir ölüm sahnesiKarakteri bozan senarist. Nehir diziye nasıl girmişti hatırlarsın. Şimdi bildiğin evde oturan boş bir karakter yaptılar. Yoksa HAZAL SUBAŞI mükemmelliği hala yerinde duruyor.
Sezon arasına girmeden hemen bir ölüm sahnesiKarakteri bozan senarist. Nehir diziye nasıl girmişti hatırlarsın. Şimdi bildiğin evde oturan boş bir karakter yaptılar. Yoksa HAZAL SUBAŞI mükemmelliği hala yerinde duruyor.
Yamaç'ın çocuğunu taşıyor, öldürmezler kısa vadede bence.Sezon arasına girmeden hemen bir ölüm sahnesi
Doğumda ölücek dicemde Efsunda hamileyse iki bebek olmaz , doğurmadan ölür sanırımYamaç'ın çocuğunu taşıyor, öldürmezler kısa vadede bence.
Diziler yayınlanmaya başlarsa bekleyip görürüz artık. Ama bu sezon bence ölmez ikisi de...Doğumda ölücek dicemde Efsunda hamileyse iki bebek olmaz , doğurmadan ölür sanırım
Senin gibi elit biri Nehir'in tarafını tutmamalı leş geldi leş gidecekKarakteri bozan senarist. Nehir diziye nasıl girmişti hatırlarsın. Şimdi bildiğin evde oturan boş bir karakter yaptılar. Yoksa HAZAL SUBAŞI mükemmelliği hala yerinde duruyor.
Ölmeli @ömer karataş Efsun değil tabiDiziler yayınlanmaya başlarsa bekleyip görürüz artık. Ama bu sezon bence ölmez ikisi de...
baykal nazım emrah'ı bekletmesin efsun direk yanlarına gitsinÖlmeli @ömer karataş Efsun değil tabi
çukuru beğendiğinizi sevindim size katılıyorum.siz nehirci misiniz yoksa efsuncu mu?ben nehirciyimde.çukurun bazı mantık hataları var.ama bana göre çukur ideal dizidir sevindim çukuru beğenmenize.Çukur’u da çok severim ve kaliteli olduğu konusuna da katılırım ama bölüm süreleri bu diziye göre çok daha uzun. O yüzden çokça doldurma sahne mevcut içinde. Biraz da bunu düşünerek yorumumu yaptım zaten.
Sevgiler.
Pek taraf tutmuyorum o konuda, güzel bir ilişki ağı kuruldu bence. Hem Nehir tarafı, hem de Efsun tarafı çok başarılı ve derinlikli bir şekilde işlendi. Gidişat Yamaç’ın, Efsun’a daha yakın olduğu yönünde tabii. Sizi üzecekler sanki.çukuru beğendiğinizi sevindim size katılıyorum.siz nehirci misiniz yoksa efsuncu mu?ben nehirciyimde.çukurun bazı mantık hataları var.ama bana göre çukur ideal dizidir sevindim çukuru beğenmenize.
anladım.100 bölüm fragmanından korktum ya aliço ile yamaç sarılınca nehir öldü zannettim.biri ölecekte kim acaba?katılıyorum size 2 tarafta iyi yazıldı. nehirin kardeşi havuzda ölmüş acaba kim öldürdü bu soru işareti.Pek taraf tutmuyorum o konuda, güzel bir ilişki ağı kuruldu bence. Hem Nehir tarafı, hem de Efsun tarafı çok başarılı ve derinlikli bir şekilde işlendi. Gidişat Yamaç’ın, Efsun’a daha yakın olduğu yönünde tabii. Sizi üzecekler sanki.
nehiri seviyorum nehyamcıyım bende efsunu sevmiyorum nehir olmasaydı yada olmasada sevmem mümkün değil senaryosunu da sevmedim ama ne yazık ki efyam yakın şu anda gökhan horzum aksiyon dizisi yazmasın bir daha bence bu benim görüşüm tabiki deanladım.100 bölüm fragmanından korktum ya aliço ile yamaç sarılınca nehir öldü zannettim.biri ölecekte kim acaba?katılıyorum size 2 tarafta iyi yazıldı. nehirin kardeşi havuzda ölmüş acaba kim öldürdü bu soru işareti.
Dizinin bu sezonu güzel işleniyor, beğeniyorum ben. Gizem unsurunu baya iyi kullanıyorlar. En çok merak ettiğim konu Yamaç’la alakalı olan sır tabii. Meliha, Cumali Koçovalı (İdris’in kardeşi olan), Emmi ve Cengiz Erdenet arasında dönen mesele.anladım.100 bölüm fragmanından korktum ya aliço ile yamaç sarılınca nehir öldü zannettim.biri ölecekte kim acaba?katılıyorum size 2 tarafta iyi yazıldı. nehirin kardeşi havuzda ölmüş acaba kim öldürdü bu soru işareti.
öncelikle selamun aleyküm.nehirle ve yamaç birkaç bölüm önce sohbet ettiklerinde nehirin sırlarını öğrendik kaardeşi havuzda boğulmuş acaba biri mi öldürdü?nehiri seviyorum nehyamcıyım bende efsunu sevmiyorum nehir olmasaydı yada olmasada sevmem mümkün değil senaryosunu da sevmedim ama ne yazık ki efyam yakın şu anda gökhan horzum aksiyon dizisi yazmasın bir daha bence bu benim görüşüm tabiki de
aleyküm selam hosgeldin sende olabilir eğer öyleyse erdenetler yapmış olabiliröncelikle selamun aleyküm.nehirle ve yamaç birkaç bölüm önce sohbet ettiklerinde nehirin sırlarını öğrendik kaardeşi havuzda boğulmuş acaba biri mi öldürdü?
Bu gözümden kaçmış kusura bakma. Bu konuyu Nehir açıklamıştı ama kaçırdın sanırım. Kendi hatası yüzünden öldüğünü söylemişti.nehirin kardeşi havuzda ölmüş acaba kim öldürdü bu soru işareti.
inşallah dediğiniz gibi olur nehir ölmez ya.peki sizce nehirin kardeşinin ölümü ne demek oluyor sizce.yani öldürüldüyse kim öldürdü sizce?arıkda öldü barış bey iyi oynadı karekteri.Dizinin bu sezonu güzel işleniyor, beğeniyorum ben. Gizem unsurunu baya iyi kullanıyorlar. En çok merak ettiğim konu Yamaç’la alakalı olan sır tabii. Meliha, Cumali Koçovalı (İdris’in kardeşi olan), Emmi ve Cengiz Erdenet arasında dönen mesele.
Aliço, Yamaç’a “ben senin abin olurum” gibi cümleler kuruyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden Nehir olma ihtimali pek yok gibi. Kahraman, Cumali veya Selim ile alakalı bir sahne sonrası izleriz muhtemelen o sahneyi.
Nehir bu saatten sonra çocuğunu doğurmadan önce ölmez bence.inşallah dediğiniz gibi olur nehir ölmez ya.peki sizce nehirin kardeşinin ölümü ne demek oluyor sizce.yani öldürüldüyse kim öldürdü sizce?arıkda öldü barış bey iyi oynadı karekteri.