Show Çukur - Dizi Yorumları

"Yamaç Koçovalı Ben!"

Fragman müthiş. Dizide tempo ve aksiyonun dozu tıpkı İçerde'de olduğu gibi her geçen bölüm artacak, fragman bunun sinyallerini veriyor. Onun dışında;

Manyak Mert, Manyak Yamaç olarak geri dönüyor.

@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx

Son düzenleme:
@Sherlock az önce izledim fragmanı bayıldım Yamaçın gelmesi çok şeyi değiştirecek ya

Corleone efendimisss

Koçovalı efendimisss.

Herkese etiket gitmemiş sanırım.

@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx

Abartılı oyunculuğu ile çağatay yok şu arasın bakışlara bakın yılın dizi şimdiden
@MasacRE- @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx

Abartılı oyunculuğu ile çağatay yok şu arasın bakışlara bakın yılın dizi şimdiden
@MasacRE- @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx
Bölümü pazartesi izledim, güzel bir ilk bölüm oldu. Aras Bulut yakışıklı olmuş, saçlarını kestirmiş. İşte aradığım Aras bu.
İlk bölümde çok öpüştüler Sena ile, o neydi öyle. Bir ara Yamaç üstünü falan çıkardı, neyse ki devamı gelmedi.

Mustafa Üstündağ'ın ilk bölümden ayrılmasına da üzüldüm, biraz daha kalaydı.

aa bende tam sen izlemedinmi diyecektim

içerde dizisinde aşk sahneleri ön planda değildi bensu soralın kendiside ön planda değildi
bu dizidede bir ayar çekerler inş zaten arasım tekmeyi attı o sena ecünnüsüne erken fark etti hatasını
@MasacRE-

Aras tekmeyi attı ama Sena peşini bırakmayacak gibi.

Vaooov fragman neymiş böyle yaa. Daha ikinci bölüm dizi uçuş hızıyla başladı bölüm süper olacak belli.

Uyumları güzeldi ama beğendim ben.

Yamaç da çok tatlı olmuş, saçları, vücudu falan.
Üstündekini çıkarışını da gel beni yemelikti.
@MasacRE-