Show Çukur - Dizi Yorumları

bonuslari her zaman iyi çakar zaten kendisi:A

lbbodr.jpg

"Yamaç Koçovalı Ben!"

Fragman müthiş. Dizide tempo ve aksiyonun dozu tıpkı İçerde'de olduğu gibi her geçen bölüm artacak, fragman bunun sinyallerini veriyor. Onun dışında;

Manyak Mert, Manyak Yamaç olarak geri dönüyor. :Z

@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx

Son düzenleme:
Corleone efendimisss :A

Koçovalı efendimisss. :A

"Yamaç Koçovalı Ben!"

Fragman müthiş. Dizide tempo ve aksiyonun dozu tıpkı İçerde'de olduğu gibi her geçen bölüm artacak, fragman bunun sinyallerini veriyor. Onun dışında;

@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx

Herkese etiket gitmemiş sanırım.

"Yamaç Koçovalı Ben!"

Abartılı oyunculuğu ile çağatay yok şu arasın bakışlara bakın yılın dizi şimdiden
:Z:Z:Z @MasacRE- @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx

Abartılı oyunculuğu ile çağatay yok şu arasın bakışlara bakın yılın dizi şimdiden
:Z:Z:Z @MasacRE- @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx
Bölümü pazartesi izledim, güzel bir ilk bölüm oldu. Aras Bulut yakışıklı olmuş, saçlarını kestirmiş. İşte aradığım Aras bu. :bhr: İlk bölümde çok öpüştüler Sena ile, o neydi öyle. Bir ara Yamaç üstünü falan çıkardı, neyse ki devamı gelmedi. :F

Mustafa Üstündağ'ın ilk bölümden ayrılmasına da üzüldüm, biraz daha kalaydı. :(

Bölümü pazartesi izledim, güzel bir ilk bölüm oldu. Aras Bulut yakışıklı olmuş, saçlarını kestirmiş. İşte aradığım Aras bu. :bhr: İlk bölümde çok öpüştüler Sena ile, o neydi öyle. Bir ara Yamaç üstünü falan çıkardı, neyse ki devamı gelmedi. :F

Mustafa Üstündağ'ın ilk bölümden ayrılmasına da üzüldüm, biraz daha kalaydı. :(
aa bende tam sen izlemedinmi diyecektim :F

içerde dizisinde aşk sahneleri ön planda değildi bensu soralın kendiside ön planda değildi :F bu dizidede bir ayar çekerler inş zaten arasım tekmeyi attı o sena ecünnüsüne erken fark etti hatasını :Z:Z:Z @MasacRE-

içerde dizisinde aşk sahneleri ön planda değildi bensu soralın kendiside ön planda değildi :F bu dizidede bir ayar çekerler inş zaten arasım tekmeyi attı o sena ecünnüsüne erken fark etti hatasını :Z:Z:Z @MasacRE-

Aras tekmeyi attı ama Sena peşini bırakmayacak gibi. :A

"Yamaç Koçovalı Ben!"

Vaooov fragman neymiş böyle yaa. Daha ikinci bölüm dizi uçuş hızıyla başladı bölüm süper olacak belli.

Uyumları güzeldi ama beğendim ben. :Z

Yamaç da çok tatlı olmuş, saçları, vücudu falan. :love1: Üstündekini çıkarışını da gel beni yemelikti. :A @MasacRE-