Show Çukur - Dizi Yorumları

@xemrexxx destek verirse bir gece ansızın geçmişe atarız o iş kolay

İstanbullu geline ek olarak esma sultan özel bölümü istiyoruz koskoca esma boran herkesle ayni bölümde olacak değik.ss @ozmoturk

Berabere kalmışsınız
Sizi de ligde kazanırken göremiyoruz hiç

Gençler beni de alın

Tekrarı yayınlanıyor diye koymamışlardır. O bitince hemen atarlar.

Buyur gel yerimiz var. Foruma kalite getirmeye geliyoruz.

Al sana “olmamış” o zaman.
aa izledim bölümü şunu diyebilirimki çukur daha ciddi bir dizi olmuş içerde den

alyanak berke coşkun vsyle gibi komediye kaçan karakterler yok her oyuncunun belirli bir ciddiyeti ağırlığı var içerdenin kavga sahneside fantastiğe kaçıyordu bu dizinin kavga sahneleride çok ciddi gerçekçi çekilmiş çok profosyonel bir dizi olmuş

aras hariç dizideki favorim bu adam beni tanıyanlar şaşırmamıştır cins birini buldum yine

Durum güncellememde yazmıştım ama sen görmedin tabi
Acemilik İstanbul Usta Kıbrıs ama bir şeyler anlatacağım sana özelden
Hayırlı olsun kanka sevindim. Bildiğin tatile çıkıyorsun.
Şimdi çıkacaktım acelesi yoksa akşam konuşsak olur mu?

Selamlar efendim

gece izledim bölümü ben beğendim fragmanlarda içerde havası almıştım nasıl olacak diye merak ediyorum izlerken hiç o havayı almadım önce onu diyim Arasa tek kelimeyle bayıldım Yamaçı yine yaşayarak oynamış şarkıyı muhteşem söylemiş sesinide beğendim ben Dilanıda sevdim ben nasıl olur acaba tereddütlerim vardı bence olmuş Dilan Yamaç Senayı çok sevdim şimdiden çokk
Perihan savaş yılların oyuncusu ve karaktere uymuş sertlik ona yakışmış Mustafa üstündağ keşke devam etseymiş diziye karakteri kötü karakter olsada sevdim ben diziden ilk bölümden ayrılmasına üzüldüm
İdrisin gazeteci kızı birine benzetmişti resimde gördüğümüze göre sevdiği kadındı galiba o kız idrisin kızı çıkabilir Rıza kocaoğluna bayıldım karakteri çok gizemli ve sürekli takip halinde ondan birşey çıkacak ilerde diye düşünüyorum

Diziyi izledim ve beğendim ve şaşırdım. Mustafa Üstündağ'ın ölümünü beklemiyordum ölmez falan dedim ana kadroda görünce ismini. Ama ölüm sahnesi gösterilince umudu kestim. Lan böyle bir oyuncu ilk bölümden harcanır mı ilginç doğrusu. Vardır heralde bir bildikleri senaristin ve Ay Yapım'ın.
Hikaye olarak gidişat Yamaç'ın geri dönüşü üzerinden başlayacak. Hatta babasının olası ölümü veya felçli kalmasının da etkisiyle ailedeki kontrol, Çukur'daki karışıklıklar falan derken fena bir malzeme yok elde. Ama işleniş önemli tabi, nereye gidecek göreceğiz. Bol aşk içerikli sahneler ilk bölüme özgüydü bu anlaşıldı. Çünkü işler asıl şimdi karışıyor hikaye yeni başlıyor.

Teknik kalite de iyiydi doğrusu emek harcanmış diziye belli. Müzikler bir kaç müzik dışında ilgi çeken müzik yoktu. Toygar Işıklı asıl işini Yüz Yüze'de yapmış burada henüz parlamamış gibi. Oyunculuklar Aras bildiğimiz Aras. Adam yine manyak bir karakteri kabul etmiş klasikleşti artık. Kadrodaki diğer isimler de kaliteli. Öner Erkan iyidir, Erkan Kolçak da iyidir. Rıza Kocaoğlu zaten değişik adam gördüm mü gülesim geliyor. Yine değişik bir role karaktere bürünmüş.

İçerde'den iyi olur mu veya gerçekten üst düzey iş olur mu bunu ilk bölümden söylemek dizinin bu bölümü itibarıyla zor gibi. Ama kaliteli olacağından şüphem yok potansiyeli var dizinin. Sağlam karakterleri var zaten. Senaryo saçmalamazsa, mantık hatalarından bocalamazsa iyi olabilir, göreceğiz artık.