Al sana “olmamış” o zaman.Olmamış bu dizi İçerde gibi gazlı olmayacak gibi
Kanka İçerde gibi değil kabul edin sönük kaldı bu ben çok da konuşulduğunu düşünmüyorum İçerde etkisiyle seyircisi vardı ama haftaya onu tutacağını pek düşünmüyorumAl sana “olmamış” o zaman.
Türkiye’yi bırak Twitter Dünya gündemine girmiş ne konuşulmaması.Kanka İçerde gibi değil kabul edin sönük kaldı bu ben çok da konuşulduğunu düşünmüyorum İçerde etkisiyle seyircisi vardı ama haftaya onu tutacağını pek düşünmüyorum
Yahu ilk bölüm tabiki konuşulur ilk bölüm her dizi konuşuluyorTürkiye’yi bırak Twitter Dünya gündemine girmiş ne konuşulmaması.
Kanka senin tarzın bir dizi değil ondan beğenmemiş olabilirsin İçerde için de aynısını demiştin.Yahu ilk bölüm tabiki konuşulur ilk bölüm her dizi konuşuluyorİçerde'den sonra tabiki konuşulacak geçen sezonun en sükseli işiydi normal yani ama ben onun kadar yüksek Reyting alacağını nedense düşünmüyorum özellikle totaldeAB boşluğu biraz var zaten orada iyi gider muhtemelen
Tarzla alakası yok bize rakip gelen hiçbir diziyi sevmemKanka senin tarzın bir dizi değil ondan beğenmemiş olabilirsin İçerde için de aynısını demiştin.
Biraz şöyle mafya dizileri izle bir iki racon öğren askerde lazım olur belki.Tarzla alakası yok bize rakip gelen hiçbir diziyi sevmem
Gerekmez böyle avam aksiyonları sevmem ben zorla yapılanBiraz şöyle mafya dizileri izle bir iki racon öğren askerde lazım olur belki.
Iyyy biz de seni sevmiyoruz avammış.Gerekmez böyle avam aksiyonları sevmem ben zorla yapılanzaten Ay Yapım hiç sevmemonların raconuna ihtiyaç duymam
5 Reyting kanka hatta 4,92Iyyy biz de seni sevmiyoruz avammış.6 reytingi cukkaladık.
AB’ye bakmıyorsun yine.5 Reyting kanka hatta 4,92O kadar reklama
Zaten AB grubunda boşluk var önemli olan Totaldeki doluluğu geçebilmekAB’ye bakmıyorsun yine.Aksine o kadar reklamı yapılmadı İçerde kadar.
Peki TOTAL’de daha ilk bölümünden 5 Reyting alan kaç dizi var?Zaten AB grubunda boşluk var önemli olan Totaldeki doluluğu geçebilmek
Kanka sana diyorum ya bu dizi İçerdenin ekmeğini yiyor haftaya düşüş yaşanırsa şaşırmaPeki TOTAL’de daha ilk bölümünden 5 Reyting alan kaç dizi var?
Göreceğiz kanka buradasın demi askere gitmiycen?Kanka sana diyorum ya bu dizi İçerdenin ekmeğini yiyor haftaya düşüş yaşanırsa şaşırma
Aralığın 13'üne kaldıkGöreceğiz kanka buradasın demi askere gitmiycen?
Oo daha varmış iyi, ben de bu ay gidiyorsun sanıyordum.Aralığın 13'üne kaldık
Askerlik yerim de belli oldu kankaOo daha varmış iyi, ben de bu ay gidiyorsun sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?