- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
İzlemediğime artık inanmışsındır
İzlemediğime artık inanmışsındır
İdris geçen sezon ölmüştü zatenİzlemediğime artık inanmışsındır
Iyy o kütük için asla dönmemİdris geçen sezon ölmüştü zaten
Mahsun dönerse sende dönersin
Eşkiya gibi bunada tekrar başla zaten iki dizi vardı iyi izlediğinIyy o kütük için asla dönmem
Yok hiç başlayamam zaten Emrah için izliyordum Emrah gitti dizi bittiEşkiya gibi bunada tekrar başla zaten iki dizi vardı iyi izlediğin
1.Sezondan sonrasına hiçmi bakmadın 😱 😱 😱Yok hiç başlayamam zaten Emrah için izliyordum Emrah gitti dizi bitti
Hiç bakmadım1.Sezondan sonrasına hiçmi bakmadın 😱 😱 😱
Emrahın yeni dizisi noldu baslıcaktı
@MasacRE diziye dönecek şimdi Mahsun gelirse gelirim diyordu kütük bey @MEnes @xemrexxx @ForumdashVe Mahsun döner.
seni kandırmış dönmez
Bu bölüme sende bakseni kandırmış dönmez
Emrah gelmeden bakmamBu bölüme sende bak
evet iyi olacak dizi için ve mahsun'da artık iyi biri olacak dizideSen ne diyorsun @ömer karataş günlerdir konusuyorduk zaten bence iyi olacak
O aslında çok kötü değildi bebeğin ölmesini engellemişti sadece bulundu şartlardan dolayı birde çeto etkisindeydievet iyi olacak dizi için ve mahsun'da artık iyi biri olacak dizide
aynen kötü değildi bebek kahraman'ı kurtardı ve çeto ile o durumdaki şartlardna dolayı öyleydi dediğin gibiO aslında çok kötü değildi bebeğin ölmesini engellemişti sadece bulundu şartlardan dolayı birde çeto etkisindeydi
Galaya tek bunu çağırmıslardı çeto gelmemişti ve yeni sezonda olucağına dahil yazılar görmüştüm ozamandan belliyi bence daha doğrusu ben bekliyordum @Forumdash @serhatt @ömer karataş @Turkuazz @xemrexxxDemek Yamaç'ı kurtaran Mahsun çıktı. Acaba en başında böyle mi planlamıştı yoksa sonradan mı böyle düşündüler bilemiyorum. Ama buradan mevzu ilginç yerlere gidebilir. Bekleyelim görelim bakalım...
İyi işte kına yakGalaya tek bunu çağırmıslardı çeto gelmemişti ve yeni sezonda olucağına dahil yazılar görmüştüm ozamandan belliyi bence daha doğrusu ben bekliyordum @Forumdash @serhatt @ömer karataş @Turkuazz @xemrexxx