üzgünüm ama senin efsun ölmeye daha yakın bir karakter pardon üzgün değilim sonuna kadar nehirBen @xemrexxx le Efsuncuyum bu kız acilen gebermeli @Forumdash
İçirip kandırdı yoksa Yamaç bunamı bakacak
üzgünüm ama senin efsun ölmeye daha yakın bir karakter pardon üzgün değilim sonuna kadar nehirBen @xemrexxx le Efsuncuyum bu kız acilen gebermeli @Forumdash
İçirip kandırdı yoksa Yamaç bunamı bakacak
Aynen öyle Yamaç gerekeni yaptı, sanatçı ruhlu adam sonuçta.ee yamaç bey aşk adamı buldu güzel kızı ve kendi gibi deli kızı
aynenAynen öyle Yamaç gerekeni yaptı, sanatçı ruhlu adam sonuçta.
Aaa sen izliyormuydun 😱 Sahneyi sansurleyip geçiştirmişler neysekiYamaç'tan şikayetçiyim. Efsun'a yapılır mı bu be
O zibidilere anca senle @xemrexxx aşık olur Yücelede @ömer karataş ve @MEnes hayranlar @Forumdash @MasacRECelasun var Azer var
O zibidilere anca senle @xemrexxx aşık olur Yücelede @ömer karataş ve @MEnes hayranlar @Forumdash @MasacRE
beni şu gay toplarına sokmayın lütfen şakası bile hoş değilO zibidilere anca senle @xemrexxx aşık olur Yücelede @ömer karataş ve @MEnes hayranlar @Forumdash @MasacRE
Zibidilerimi seviyorumO zibidilere anca senle @xemrexxx aşık olur Yücelede @ömer karataş ve @MEnes hayranlar @Forumdash @MasacRE
Hayran değilmisiniz Yüceli kötü adam olarak sevdiğinizi söylüyordunuz @MEnes Bir siz seviyorsunuz zatenbeni şu gay toplarına sokmayın lütfen şakası bile hoş değil
Ama diziyi izlemiyorsunZibidilerimi seviyorum
İzliyorum tabii ki. Aynen farkettim o sahneyiAaa sen izliyormuydun 😱 Sahneyi sansurleyip geçiştirmişler neyseki
Günceli izledini bilmiyordum iyi gerçi Vartolu Yamacı öğrenicekmi dısında senaryo şuan pek hosuma gitmiyor ama düzelir herhaldeİzliyorum tabii ki. Aynen farkettim o sahneyi
Olsun ben uzaktanda severimAma diziyi izlemiyorsun
Onu ölücek diyordu benim anazli oğlan portakal sahnesiyle görünenler ölüyormuşüzgünüm ama senin efsun ölmeye daha yakın bir karakter pardon üzgün değilim sonuna kadar nehir
Bu sezon gayet iyi gidiyor ya daha da iyiye gidecek İnşAllah apayrı izliyorum bu sezonu.Günceli izledini bilmiyordum iyi gerçi Vartolu Yamacı öğrenicekmi dısında senaryo şuan pek hosuma gitmiyor ama düzelir herhalde
Yücel ve Azer hoşuma gitmiyor benim yeni bir düşman gelseBu sezon gayet iyi gidiyor ya daha da iyiye gidecek İnşAllah apayrı izliyorum bu sezonu.
içerken görmedik hem bu sefer ölmeyerek ters köşe olur bence ölemiyorum lafının hakkını verir hemOnu ölücek diyordu benim anazli oğlan portakal sahnesiyle görünenler ölüyormuş
Bebek doğururkan ölebilir ölmezse evlenirler zaten tımarhanede düğüniçerken görmedik hem bu sefer ölmeyerek ters köşe olur bence ölemiyorum lafının hakkını verir hem