Çukur 7. Bölüm - Mihriban Kim?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Erkan Kolçak Köstendil'den harika bir oyunculuk daha , Vartolu'nun herkesi duygulandırdığı o sahne

Zamandan kazanmak isteyenler, 4:00 dan direk açıp bakabilirler.

Muazzam bir sahneydi. Erkan Kolçak gerçekten muhteşem bir oyuncu. Şarkıyı duyduğu an da değişen ruh hali, mimikleri falan hepsi muazzamdı. İzleyiciye karakterinin duygusunu net bir şekilde geçirebilen bir oyuncu. Dizide Vartolu'nun sahnelerini iple çekiyorum.

Gözünün kızarması ile o duyguyu gerçekten çok iyi yansıttı .Gerçekten o acıyı yaşıyor gibi sadece rol yapmak diyemeyiz buna yoksa Erkan beye haksızlık yaparız

Dün gece bitirdim bölümü bu sahnede Erkan süperdi bayıldım Mihriban annesi olabilir bence

Gözünün kızarması ile o duyguyu gerçekten çok iyi yansıttı .Gerçekten o acıyı yaşıyor gibi sadece rol yapmak diyemeyiz buna yoksa Erkan beye haksızlık yaparız

Erkan abinin devlestigi sahne. Bu adam en tepeye cikacak.

Dün gece bitirdim bölümü bu sahnede Erkan süperdi bayıldım Mihriban annesi olabilir bence
sahnedeki 4 oyuncunun da muhteşem yüzyıl oyuncusu olması
yine kalitemizi fışkırtmışız yeni bir diziye yoksa @Forumdash ın bulacağı oyunculardan iş yoktu
@mrt-06 @Dosi @xBUGRAx @MasacRE- @yatutarsa @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer

Yaa bi sektire sektire git şurdan

Bi kere obgzyi nasıl yuttun
Nereye soktun? Ulan istanbulu sormuyorum bile

Diğer ikisi figuran. Gerek yok

Yaa bi sektire sektire git şurdan

Bi kere obgzyi nasıl yuttun
Nereye soktun? Ulan istanbulu sormuyorum bile

Diğer ikisi figuran. Gerek yok
ay hoşt önemli olan ikinci dizide üstüne koyabilmek öbgz den sonra daha iyi dizi olarak gidebileceği tek adres vardı my ye geldi aras da
ayrıca beyazıt için diğer aday senin çağataydı biz arası seçtik @Çiğdem- artık bize destek olur

ulan istanbulu yerden yere vuran faruka bakın siz😱

figuran değildi yakup efendi en az coşkun ka fenomendi ne büyüler ne zehirler yapmıuştı
hem @destere figuran da olsa şu sahnede olmak için @MasacRE- yi keser bence

Türkiye'deki taninan oyuncularinin neredeyse %50'sinin bu dizide oynadigini dusunursek büyük bir istatistik degil

İyiki Çağatay'ı seçmemişsiniz. Ferihadan sonra Medcezirle biz ucurduk.
Ulan İstanbul'u övüp övmemekle ne alakası var? Ona bakıcaksan obgzye saydırırdım

Ulan İstanbul'u övüp övmemekle ne alakası var? Ona bakıcaksan obgzye saydırırdım
Normalde sevdigim Meltem Cumbul disinda hepsi cok iyi performans sergilemislerdi
Muhtesem gerçekten yildizlar geçidiydi.
Çağatayıda , Arasıda @pompy meşhur etti tıpkı benle @destere i ettiği gibi hepimizi ilk kullanan oydu dizilerinde oyüzden başarı sahiplenmeye kalkmayın

@pompy

ergen dizisiyile uçan kaç oyuncu var ki galiba senin hayallerine doğru uçtu çağatay onu kastettin sen