Çukur 7. Bölüm - Mihriban Kim?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Erkan Kolçak Köstendil'den harika bir oyunculuk daha , Vartolu'nun herkesi duygulandırdığı o sahne :T

Zamandan kazanmak isteyenler, 4:00 dan direk açıp bakabilirler.

Muazzam bir sahneydi. Erkan Kolçak gerçekten muhteşem bir oyuncu. Şarkıyı duyduğu an da değişen ruh hali, mimikleri falan hepsi muazzamdı. İzleyiciye karakterinin duygusunu net bir şekilde geçirebilen bir oyuncu. Dizide Vartolu'nun sahnelerini iple çekiyorum.

Tanıştırayım. :A @xBUGRAx

0703072.png

Gözünün kızarması ile o duyguyu gerçekten çok iyi yansıttı .Gerçekten o acıyı yaşıyor gibi sadece rol yapmak diyemeyiz buna yoksa Erkan beye haksızlık yaparız :bhr::bhr::bhr:

Dün gece bitirdim bölümü bu sahnede Erkan süperdi bayıldım Mihriban annesi olabilir bence

Gözünün kızarması ile o duyguyu gerçekten çok iyi yansıttı .Gerçekten o acıyı yaşıyor gibi sadece rol yapmak diyemeyiz buna yoksa Erkan beye haksızlık yaparız :bhr::bhr::bhr:

Erkan abinin devlestigi sahne. Bu adam en tepeye cikacak.

Dün gece bitirdim bölümü bu sahnede Erkan süperdi bayıldım Mihriban annesi olabilir bence
sahnedeki 4 oyuncunun da muhteşem yüzyıl oyuncusu olması :bhr: yine kalitemizi fışkırtmışız yeni bir diziye yoksa @Forumdash ın bulacağı oyunculardan iş yoktu :A @mrt-06 @Dosi @xBUGRAx @MasacRE- @yatutarsa @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer
C_Wc8UMXkAE7Vlm.jpg gfhgfhgf.jpg ghghghjg.jpg c42005a4-3adb-41da-be5f-1e9e489cc5f9.jpg

sahnedeki 4 oyuncunun da muhteşem yüzyıl oyuncusu olması :bhr: yine kalitemizi fışkırtmışız yeni bir diziye yoksa @Forumdash ın bulacağı oyunculardan iş yoktu :A @mrt-06 @Dosi @xBUGRAx @MasacRE- @yatutarsa @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer
Ekli dosyayı görüntüle 58082 Ekli dosyayı görüntüle 58083 Ekli dosyayı görüntüle 58084 Ekli dosyayı görüntüle 58085
Yaa bi sektire sektire git şurdan :F
Bi kere obgzyi nasıl yuttun:F Nereye soktun? Ulan istanbulu sormuyorum bile:A

Diğer ikisi figuran. Gerek yok:A

Yaa bi sektire sektire git şurdan :F
Bi kere obgzyi nasıl yuttun:F Nereye soktun? Ulan istanbulu sormuyorum bile:A

Diğer ikisi figuran. Gerek yok:A
ay hoşt önemli olan ikinci dizide üstüne koyabilmek öbgz den sonra daha iyi dizi olarak gidebileceği tek adres vardı my ye geldi aras da :A ayrıca beyazıt için diğer aday senin çağataydı biz arası seçtik @Çiğdem- artık bize destek olur:A

ulan istanbulu yerden yere vuran faruka bakın siz😱

figuran değildi yakup efendi en az coşkun ka fenomendi ne büyüler ne zehirler yapmıuştı :A hem @destere figuran da olsa şu sahnede olmak için @MasacRE- yi keser bence:A

Ekli dosyayı görüntüle 58082 Ekli dosyayı görüntüle 58083 Ekli dosyayı görüntüle 58084 Ekli dosyayı görüntüle 58085
Türkiye'deki taninan oyuncularinin neredeyse %50'sinin bu dizide oynadigini dusunursek büyük bir istatistik degil :A

ay hoşt önemli olan ikinci dizide üstüne koyabilmek öbgz den sonra daha iyi dizi olarak gidebileceği tek adres vardı my ye geldi aras da :A ayrıca beyazıt için diğer aday senin çağataydı biz arası seçtik @Çiğdem- artık bize destek olur:A

figuran değildi yakup efendi en az coşkun ka fenomendi ne büyüler ne zehirler yapmıuştı :A hem @destere figuran da olsa şu sahnede olmak için @MasacRE- yi keser bence:A
İyiki Çağatay'ı seçmemişsiniz. Ferihadan sonra Medcezirle biz ucurduk.
Ulan İstanbul'u övüp övmemekle ne alakası var? Ona bakıcaksan obgzye saydırırdım :A

İyiki Çağatay'ı seçmemişsiniz. Ferihadan sonra Medcezirle biz ucurduk.
Ulan İstanbul'u övüp övmemekle ne alakası var? Ona bakıcaksan obgzye saydırırdım :A
Normalde sevdigim Meltem Cumbul disinda hepsi cok iyi performans sergilemislerdi :bhr: Muhtesem gerçekten yildizlar geçidiydi.
Çağatayıda , Arasıda @pompy meşhur etti tıpkı benle @destere i ettiği gibi hepimizi ilk kullanan oydu dizilerinde oyüzden başarı sahiplenmeye kalkmayın :A :A :A

@pompy