GELMEEEZZZZ. Bu dediğin şeyin gerçekleşme olasılığı olasılıklar dahilinde bile yok.İnş bir gün evine o afişteki gibi giyinip gelir @MasacRE
GELMEEEZZZZ. Bu dediğin şeyin gerçekleşme olasılığı olasılıklar dahilinde bile yok.İnş bir gün evine o afişteki gibi giyinip gelir @MasacRE
Artık bu konusmadan sonra gerçekten oturmak için bile istese adresini daha vermezsin @MasacREGELMEEEZZZZ. Bu dediğin şeyin gerçekleşme olasılığı olasılıklar dahilinde bile yok.
Ben yoldaşımla karşı karşıya oturup bi çay içmekte bir sakınca görmüyorum. Ama kendisi İstanbul'a pek uğramıyor sanırım. O yüzden düşük bir ihtimal de olsa istemeyeceğim bir durum yok, gelsin yeter ki.Artık bu konusmadan sonra gerçekten oturmak için bile istese adresini daha vermezsin @MasacRE
Bizim köyün ormanlarından bir kulube ayarlıcaz ona doğal yaşamından uzakta yaşıyor @MasacRE @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @dreamyBen yoldaşımla karşı karşıya oturup bi çay içmekte bir sakınca görmüyorum. Ama kendisi İstanbul'a pek uğramıyor sanırım. O yüzden düşük bir ihtimal de olsa istemeyeceğim bir durum yok, gelsin yeter ki.
Yoldaşım hakkında yapılan ithamlara ve olumsuz yorumlara çok da ikna olmayacağım. Çünkü o benim yoldaşım ve her daim ona güveniyorum.
Yoldaşım beni karalama çabalarına cevabını vermiş zaten bana diyecek bir şey kalmamışİnş bir gün evine o afişteki gibi giyinip gelir @MasacRE
Civcivli fotonu atmamla düşünceleri değişiyor nasılsa kozumuz var @MEnesYoldaşım beni karalama çabalarına cevabını vermiş zaten bana diyecek bir şey kalmamış