Onun yerine sana 30-40 dakikalık bölümlerden 10 bölüm Bartu Ben öneriyorum yoldaşım @ÇiğdemBilemiyorum, lafta da kalabilir güncele gelme fikri. 6 bölüm 2 saatten düşününce az vakit değil...
Onun yerine sana 30-40 dakikalık bölümlerden 10 bölüm Bartu Ben öneriyorum yoldaşım @ÇiğdemBilemiyorum, lafta da kalabilir güncele gelme fikri. 6 bölüm 2 saatten düşününce az vakit değil...
Kanım dondu...Onun yerine sana 30-40 dakikalık bölümlerden 10 bölüm Bartu Ben öneriyorum yoldaşım @Çiğdem
@Çiğdem ile kapışırsınız o zaman bol bol bu konuda
@MEnes Oyun oynamaktan diziyi yine unutur bizde gereken uygulamayı yaparız @serhatt la bu ecünnüyeHazal Subaşı gibi masum ve doğal bir güzelliğe ecünnü dedirtmem. 6 bölüm var Çukur günceline gelmeme. Lakin Hazal Subaşı yüzünden iyiden iyiye güncele gelmeyi düşünmeye başladım...
Anasından emdiği sütü burnundan getiririz
Halka'yı izlemedim ama bu hanımın orda oynadığını biliyordum. Görüntü olarak fena gelmedi, oyunculuğunu görmek gerek.Hazal Subaşı @MEnes in ecünnüsü Halka'da oynuyordu, şimdi de Çukur'da çıktı karşısına
Oyunculuk namına bi şey bekleme bu ecünnüdenHalka'yı izlemedim ama bu hanımın orda oynadığını biliyordum. Görüntü olarak fena gelmedi, oyunculuğunu görmek gerek.
Zaten çok da umudum yok o konuda Ortalama bir hatun gibi duruyorOyunculuk namına bi şey bekleme bu ecünnüden
Kan dondurucu, şunu atıp durma ya...
Hazal Subaşı'nı ve o doğal güzelliğini unutmam mümkün değildir.
@MasacRE Gel beraber izleyelim fotodan daha ileriye git diyor canlı kanlıKan dondurucu, şunu atıp durma ya...
Bunu asla ve kat a yapmayacağımı bildiği için bilerek söylüyor. Yoksa bana o cümleyi kurmak cesaret ister...@MasacRE Gel beraber izleyelim fotodan daha ileriye git diyor canlı kanlı