Göreceğiz artık, bozabilir senaristler güvenemiyorum konu Çukur olunca.Aaa çok iyi olur bu sezon başka olacak tabi ortalara doğru yine cıvıltmazsalar
Senide bekleriz Çukura @BullyBeni satarsa canından olur
Senide bekleriz Çukura @Bully
Öldürseydin.Beni satarsa canından olur
Yasak Elmayı bırakırsan olacağı oÖldürseydin.
Kapımız açık tabii, neden olmasın. @serhatt
Anlık bir hevesti geçti gitti.Yasak Elmayı bırakırsan olacağı o
Anlık bir hevesti geçti gitti.
Yasak Elmayı bırakırsan olacağı o
Yasak Elmada Onur ve başrol kadını çıkarmıştı @xBUGRAx daha izlenmez zaten Onur yokken serhat daha kime bakıyor acabaAnlık bir hevesti geçti gitti.
Zaten hayıflanıyordu hiç parlak yok dizide diyeYasak Elmada Onur ve başrol kadını çıkarmıştı @xBUGRAx daha izlenmez zaten Onur yokken serhat daha kime bakıyor acaba
Aaa doğru bizim Şevval var Onuda kendine benzetmiş bir Ender lafı gidiyor başlarda erkek sanıyordum bizim karadenizli kadınmıs @serhattZaten hayıflanıyordu hiç parlak yok dizide diye
Kendisinin kadın versiyonu Ender için bakıyor.
Bodrum Masalı'nda hanım hanımcıktı, burada şirret bir rolde. Entrika çevirmediği an yok.Aaa doğru bizim Şevval var Onuda kendine benzetmiş bir Ender lafı gidiyor başlarda erkek sanıyordum bizim karadenizli kadınmıs @serhatt
Onunla başkanlığı değiştir dedi @serhatt ama hayır ben onun baskanlığa uyan kimliğini buldumBodrum Masalı'nda hanım hanımcıktı, burada şirret bir rolde. Entrika çevirmediği an yok.
Zaten onun için izleniliyor dizi, Pazartesi izledik işte bölüm sonunda göründü sadece, sıkıcı geçti dizi o olmayınca.
Değiştir tehditlerini dinlemiyorum zatenHahahaha gülüyordum da buna şimdi dile getirme fırsatı bulabildim
Çok iyi seçim olmuş.
Sakın değiştirme zaten canım cuk oturmuş BayıldımDeğiştir tehditlerini dinlemiyorum zaten