Çukur - 61. Bölüm Fragmanı | 2. Sezon 28. Bölüm

Bunu acıklama yapacana asıl fındık bahcesi meselesine gel😱 Elim ayagım titriyor nabzım 160 tansiyonum 20 nefes alamıyorum, ateşim cıktı, terliyorum, başim dönuyör, kuscam!!!!!!
İşte @xemrexxx in fındık bahçesi yalanı daha en baştan çöküyor, forumda yok diye yazmış beni bir de normalde en alakasız şeylere bile etiketlerken buraya nedense etiketlememiş
Neyse ki sayende gördüm ve yalanladım bu olayı kendi adıma

Seninle iftihar ederken iftiraya maruz kalman
İftirayı bi an itiraf edeceksin sandım
@xemrexxx işte ortaliği kariştiriyor mixer gibi

Bunu acıklama yapacana asıl fındık bahcesi meselesine gel😱 Elim ayagım titriyor nabzım 160 tansiyonum 20 nefes alamıyorum, ateşim cıktı, terliyorum, başim dönuyör, kuscam!!!!!!
Tanıklar var @DarkLegenD o görüntüden sonra kamil hocaya gitmiş okuyup uflesin diye orada da tacize uğramış çocuk
ayrıca geçen hafta 5.ydin bu haftanın sonucu açıklanmadı daha manipülasyon yapma

Ortada olmayan isimler ; destere ; masacre ve harunnn60 acaba hangisine pencesini geçirdi cadoloz bu konuda şer odağı şerlok @Sherlock ve herkese gönlünü veren @serhatt tan yorum alalım

Tabii ki @destere reis. Aksi asla ama asla düşünülemez. Reisin mezarından hortladığı gibi Çiğdem'in memleketine gidip, onu istediğini düşünüyorum. Başlık parası olarak da fındık vermiştir reis.
40 gün 40 gece düğün yapacaklardır muhtemelen, şu an 7. günü falan.
Az kaldı yani Ecünnü Lobisi Lideri @Çiğdem'in geri dönmesine.
Son günü forum halkı olarak biz de katılalım düğüne, benim düğün hediyem hazır...

32 katman yapmalıydın

Reactions: Forumdash

Reactions: Sherlock
Bu ne be o yasak bu yasak. Diktatörlük istemiyoruz
Admin bey de bu spoilerların içerisine gizlenen Sadi amca gibi her an izliyor olabilir bizi diye korkuyorum
Aklımızda bulunsun, baktınız 3 ten fazla spoi, hemen alıntılayın mesajı, otomatikmen resmi görürsünüz
Veya etkinlik kısmına bakın

şekil A'daki gibi
:

Reactions: Forumdash
Reactions: Dosi