Sana sormalı neyin kafası?? Hangi akla hizmet ettin de öyle yazdınBe neyin kafası![]()
Sana sormalı neyin kafası?? Hangi akla hizmet ettin de öyle yazdınBe neyin kafası![]()
Bunu acıklama yapacana asıl fındık bahcesi meselesine gel😱 Elim ayagım titriyor nabzım 160 tansiyonum 20 nefes alamıyorum, ateşim cıktı, terliyorum, başim dönuyör, kuscam!!!!!!Haftanın en çok mesaj yazan 5. ismi mi ne olmuşum, nasıl ortada yokum onu anlamadım ben![]()
İşte @xemrexxx in fındık bahçesi yalanı daha en baştan çöküyor, forumda yok diye yazmış beni bir de normalde en alakasız şeylere bile etiketlerken buraya nedense etiketlememişBunu acıklama yapacana asıl fındık bahcesi meselesine gel😱 Elim ayagım titriyor nabzım 160 tansiyonum 20 nefes alamıyorum, ateşim cıktı, terliyorum, başim dönuyör, kuscam!!!!!!
Seninle iftihar ederken iftiraya maruz kalmanİşte @xemrexxx in fındık bahçesi yalanı daha en baştan çöküyor, forumda yok diye yazmış beni bir de normalde en alakasız şeylere bile etiketlerken buraya nedense etiketlememişNeyse ki sayende gördüm ve yalanladım bu olayı kendi adıma
![]()
Tanıklar var @DarkLegenD o görüntüden sonra kamil hocaya gitmiş okuyup uflesin diye orada da tacize uğramış çocukBunu acıklama yapacana asıl fındık bahcesi meselesine gel😱 Elim ayagım titriyor nabzım 160 tansiyonum 20 nefes alamıyorum, ateşim cıktı, terliyorum, başim dönuyör, kuscam!!!!!!
Evet liste acıklanmadı daha😱Mesajları sayınTanıklar var @DarkLegenD o görüntüden sonra kamil hocaya gitmiş okuyup uflesin diye orada da tacize uğramış çocukayrıca geçen hafta 5.ydin bu haftanın sonucu açıklanmadı daha manipülasyon yapma
![]()
Biz sadece gerçekleri söyleriz neyse orijinal pelin kanerle veda edeyim bu sefer gerçekten l

Tanıklar var @DarkLegenD o görüntüden sonra kamil hocaya gitmiş okuyup uflesin diye orada da tacize uğramış çocukayrıca geçen hafta 5.ydin bu haftanın sonucu açıklanmadı daha manipülasyon yapma
![]()
Bu haftanın sonuçlarını kabul etmiyorum, mesajlar tekrar sayılsın
Bu haftanın sonuçlarını kabul etmiyorum, mesajlar tekrar sayılsınGönderme yapmak da yasak mı ki acaba
![]()
Bu ne be o yasak bu yasak. Diktatörlük istemiyoruzBu haftanın sonuçlarını kabul etmiyorum, mesajlar tekrar sayılsınGönderme yapmak da yasak mı ki acaba
![]()
Admin bey de bu spoilerların içerisine gizlenen Sadi amca gibi her an izliyor olabilir bizi diye korkuyorum
Admin bey de bu spoilerların içerisine gizlenen Sadi amca gibi her an izliyor olabilir bizi diye korkuyorum![]()
32 katman yapmalıydın
Bu ne be o yasak bu yasak. Diktatörlük istemiyoruz![]()
Admin bey de bu spoilerların içerisine gizlenen Sadi amca gibi her an izliyor olabilir bizi diye korkuyorum![]()
Aklımızda bulunsun, baktınız 3 ten fazla spoi, hemen alıntılayın mesajı, otomatikmen resmi görürsünüz
SS almak için açtimAklımızda bulunsun, baktınız 3 ten fazla spoi, hemen alıntılayın mesajı, otomatikmen resmi görürsünüzVeya etkinlik kısmına bakın
şekil A'daki gibi: