Bu eski Baykal gelecek sanırım onun sahnesini göstermezlerdi yoksa Soy adı K ön plana koydular koçovalı çıkıcak sanırım idrisin kardeşi iddiaları vardı @serhattGidince görücen
Bu eski Baykal gelecek sanırım onun sahnesini göstermezlerdi yoksa Soy adı K ön plana koydular koçovalı çıkıcak sanırım idrisin kardeşi iddiaları vardı @serhattGidince görücen
Gelsin kollarımaBurada sana atladığını hayal edersin artık
mahsunda ölmeli sezon finalindeSezon finalinden önce ölmez sezon finalinde Mahsun öldürücek onu diyordu benim analizci oğlan ?A @Forumdash
Mahsun Koçovalılara katılır @xemrexxx in kel herifine olacak bence olanmahsunda ölmeli sezon finalinde
Aman o da çıksın ona da razıyımMahsun Koçovalılara katılır @xemrexxx in kel herifine olacak bence olan ?A
O konudan hiçbir etiket gelmemişSend desterenin cenaze konusuna git yaptığının hesabını ver
Yaptığından utanıp cevap vermedin benceO konudan hiçbir etiket gelmemiş
Aaa yok bildirimlerde öyle bir konu yok Şuan kendim buldum bakacam sen demesen haberim olmucaktı bildirimlerim beni korumak istemiş sana karşı sanırımYaptığından utanıp cevap vermedin bence
değer miBaykalın mezarını açtırıp öldümü ölmedimi bakacak Vartolu bizde destereye yapalım @xemrexxx @serhatt @Forumdash