Reklam girmeden hemen acilen durduruyorum videoyu denk gelmeme çabasıylaŞükürler olsun.Sanki filmler, Çukur’un reklamını yapıyor gibiyidi. Özellikle Bold Pilot’ın o kadar çok reklamını izledik ki, filmden soğumuştum ben.
Reklam girmeden hemen acilen durduruyorum videoyu denk gelmeme çabasıylaŞükürler olsun.Sanki filmler, Çukur’un reklamını yapıyor gibiyidi. Özellikle Bold Pilot’ın o kadar çok reklamını izledik ki, filmden soğumuştum ben.
Yine ayna karşisinda hallenirken yazdın dimiBeni kaybetmeyi göze alabiliyor musun beni beni ...
hayır tüm içtenliğimle samimiyetimle yazdımYine ayna karşisinda hallenirken yazdın dimi
tv8i satan acun gibiyim. Bana zararın var, bi köşede yitip ölhayır tüm içtenliğimle samimiyetimle yazdım
Hayatım benim kimseye zararım değil ancak faydam olur artım olurtv8i satan acun gibiyim. Bana zararın var, bi köşede yitip öl
Mesela diye sorcam ama zora sokmak istemiyorum seniHayatım benim kimseye zararım değil ancak faydam olur artım olur
Cevabını bildiğin sorular sorma banaMesela diye sorcam ama zora sokmak istemiyorum seni
Bu diziyle hiçbir bağlantım yok benim. 😱Alın size sonunda film reklamı çıkmadan 3 dakikanın tamamının sadece Çukurla olduğu video@serhatt @MEnes @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @turkuazz @dreamy @sokak sanati @kerem @ömer karataş @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?