Reklam girmeden hemen acilen durduruyorum videoyu denk gelmeme çabasıylaŞükürler olsun.Sanki filmler, Çukur’un reklamını yapıyor gibiyidi. Özellikle Bold Pilot’ın o kadar çok reklamını izledik ki, filmden soğumuştum ben.
![]()
Reklam girmeden hemen acilen durduruyorum videoyu denk gelmeme çabasıylaŞükürler olsun.Sanki filmler, Çukur’un reklamını yapıyor gibiyidi. Özellikle Bold Pilot’ın o kadar çok reklamını izledik ki, filmden soğumuştum ben.
![]()
Yine ayna karşisinda hallenirken yazdın dimiBeni kaybetmeyi göze alabiliyor musun beni beni ...![]()
hayır tüm içtenliğimle samimiyetimle yazdımYine ayna karşisinda hallenirken yazdın dimi![]()
tv8i satan acun gibiyim. Bana zararın var, bi köşede yitip ölhayır tüm içtenliğimle samimiyetimle yazdım![]()
Hayatım benim kimseye zararım değil ancak faydam olur artım olurtv8i satan acun gibiyim. Bana zararın var, bi köşede yitip öl![]()
Mesela diye sorcam ama zora sokmak istemiyorum seniHayatım benim kimseye zararım değil ancak faydam olur artım olur![]()
Cevabını bildiğin sorular sorma banaMesela diye sorcam ama zora sokmak istemiyorum seni![]()
Bu diziyle hiçbir bağlantım yok benim. 😱Alın size sonunda film reklamı çıkmadan 3 dakikanın tamamının sadece Çukurla olduğu video@serhatt @MEnes @xemrexxx @Sherlock @MasacRE @turkuazz @dreamy @sokak sanati @kerem @ömer karataş @Forumdash