Aman adı da kendi gibi çirkin
ıyyy şunu beğendiysen senin için yamaç her bölüm sokaktan birini bulsun dövsün adfasgfhsajfkAhh bu araba sahnesi süperdi @serhatt neler kaçırıyor
Şu oğlanı mal bir karakterde çoğu bölüdme harcadılar buna böyle sahneler yazın @MasacRE de çatlamıştır @Forumdash gibi ?A
Adam baykalla konustum diyor beyefendi daha önceden çukurdamısın sorusunu beğenmişti gelmesiini beklyorduk ama bakalım ne çıkacak yüzü değişmiş olabilir dehalka'dan çıkarsa döner burak sergen veya iki diziden birinde az gözüküp iki dizidede oynar 2. ihtimal yüz değiştirmiş şekilde devam eder 3.ihtimal takma ad olarak kullanıyor patronu veya kardeşi intikam için
mahsun tam serhatlık kadınların iç çamaşırını yırtıyormuş sevişirken serhata da bişiler yapmalıSahne mi güzeldi Mahsun mu
Ahh bu araba sahnesi süperdi @serhatt neler kaçırıyor
Şu oğlanı mal bir karakterde çoğu bölüdme harcadılar buna böyle sahneler yazın @MasacRE de çatlamıştır @Forumdash gibi ?A
serhat bu araba olmak istiyormuş aras saldıracaksa aynen böyleHer gece koynundayım bişey kaçırdığı yok
ıyyy şunu beğendiysen senin için yamaç her bölüm sokaktan birini bulsun dövsün adfasgfhsajfk
halka'dan çıkarsa döner burak sergen veya iki diziden birinde az gözüküp iki dizidede oynar 2. ihtimal yüz değiştirmiş şekilde devam eder 3.ihtimal takma ad olarak kullanıyor patronu veya kardeşi intikam için
kız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱
Baykal bey de hortladıAslında geleceğini tahmin ediyorduk Çukurdamısın sorusunu beğenmişti @Sherlock ile konusmustuk
Oan bana heyecanlı gelmişti dönecek olması ama şu yüzüklünün yeni oyuncu olmasına heves etmiştik şimdi Baykal beyin çıkması iyimi kötümü oldu bilemedim bakacaz artık ?A@Forumdash @serhatt @MasacRE @MEnes @kerem @xemrexxx @turkuazz @ömer karataş
Ben öyle ayıları sevmemmahsun tam serhatlık kadınların iç çamaşırını yırtıyormuş sevişirken serhata da bişiler yapmalı
bazen sadece araba olmak istersin
dönmez inş.kız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱
https://twitter.com/x/status/1095318135203348481
Ben onun bildiğimiz Baykal olduğunu sanmıyorum.Farklı bir oyuncu olacak o, orası kesin. Yüzü falan değişmiştir belki bilemiyorum, ancak kesinlikle Burak Sergen'in o rolle geri döneceğini düşünmüyorum.
Oyuncuyu bilmem Baykal bey döndü şimdirikburak sergen'in çukur'dan ayrıldıktan sonraki açıklamaları
dönmez inş.
@MasacRE ile konusurkan Metini bir alnından öpüp mahallede madalya takmadıkları kalmıstı dedik iyiki vurdun diyekız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱
https://twitter.com/x/status/1095318135203348481
@MasacRE ile konusurkan Metini bir alnından öpüp mahallede madalya takmadıkları kalmıstı dedik iyiki vurdun diye
Bildiğin mahalleye kahraman indi gibi ayoll sahneye bakHalk kahramanı ilan edildi ?A@Sherlock @Forumdash
Sen onu yaptığını nereden biliyorsun bee 😱😱😱 @serhatt @Forumdashmahsun tam serhatlık kadınların iç çamaşırını yırtıyormuş sevişirken serhata da bişiler yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?