Çukur 53.Bölüm Yorumları

halka'dan çıkarsa döner burak sergen veya iki diziden birinde az gözüküp iki dizidede oynar 2. ihtimal yüz değiştirmiş şekilde devam eder 3.ihtimal takma ad olarak kullanıyor patronu veya kardeşi intikam için

Reactions: Çiğdem
halka'dan çıkarsa döner burak sergen veya iki diziden birinde az gözüküp iki dizidede oynar 2. ihtimal yüz değiştirmiş şekilde devam eder 3.ihtimal takma ad olarak kullanıyor patronu veya kardeşi intikam için
Adam baykalla konustum diyor beyefendi daha önceden çukurdamısın sorusunu beğenmişti gelmesiini beklyorduk ama bakalım ne çıkacak yüzü değişmiş olabilir de

Reactions: ömer karataş
Aman adı da kendi gibi çirkin
ıyyy şunu beğendiysen senin için yamaç her bölüm sokaktan birini bulsun dövsün adfasgfhsajfk
Zaten Yamacın delirme sahneleri güzel oluyor diğer durgun sahneleri mal adamdan farkı yok
@xemrexxx @Sherlock @serhatt @MasacRE

Sizde en çok o hallerinden dolayı adamı kıskanıyorsunuz ?A
kız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱
https://twitter.com/x/status/1095318135203348481

Ben onun bildiğimiz Baykal olduğunu sanmıyorum.
Farklı bir oyuncu olacak o, orası kesin. Yüzü falan değişmiştir belki bilemiyorum, ancak kesinlikle Burak Sergen'in o rolle geri döneceğini düşünmüyorum.

burak sergen'in çukur'dan ayrıldıktan sonraki açıklamaları
Oyuncuyu bilmem Baykal bey döndü şimdirik
Yüzü değişebilir ama o karakteri işlemeye devam edebilirler ben yeni oyuncudan yanayım zaten Musa beye odaklandık
@xemrexxx

kız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱
https://twitter.com/x/status/1095318135203348481
@MasacRE ile konusurkan Metini bir alnından öpüp mahallede madalya takmadıkları kalmıstı dedik iyiki vurdun diye

Bildiğin mahalleye kahraman indi gibi ayoll sahneye bak
Halk kahramanı ilan edildi
@Sherlock @Forumdash

@MasacRE ile konusurkan Metini bir alnından öpüp mahallede madalya takmadıkları kalmıstı dedik iyiki vurdun diye

Bildiğin mahalleye kahraman indi gibi ayoll sahneye bak
Halk kahramanı ilan edildi ?A
@Sherlock @Forumdash

Mahalleli bilmiyor ki Yamaç’ı vurduğunu. Yamaç’la arasında geçen sahneden sonra sahiplenmeleri normal yani. Orada bir sıkıntı yoktu bana kalırsa. Metin’in affedilmesi de rüya sahnesi ile güzel bağlandı, o noktada da sıkıntı yok. Sadece Metin yerine başka birisi çıkmalıydı ki ters köşe olalım, ben bir tek bu noktayı eleştiriyorum.