Erkekelrde anlaşmamıza gerek yok ecünnülerde anlaşmamız kafiAman canınız cehenneme![]()
Erkekelrde anlaşmamıza gerek yok ecünnülerde anlaşmamız kafiAman canınız cehenneme![]()
Ben ecünnülere savaş açtım sende parlaklara zibidi demekten vazgeçmelisinErkekelrde anlaşmamıza gerek yok ecünnülerde anlaşmamız kafi ?A![]()
Aaa öyle adaletli davranma şeyim kaybolur benim tek ecünnülerle derdim yok erkeklerede zibidi ve kıllı hanzo olmak üzere listelerim varkı objektifliğimden ödün vermiyekBen ecünnülere savaş açtım sende parlaklara zibidi demekten vazgeçmelisin![]()
Kız o bordoya yakın renkŞu Vartoluyada kırmızı yelek , kırmızı gömlek ,kırmızı ceket üçünden birini kırmızı yapın yoksa vartolu havasına giremiyorum ?A@Forumdash @serhatt @MasacRE @MEnes @Sherlock @kerem @sokak sanati
Sana kırmızı çok yakışıyor
![]()
![]()
![]()
Aaa neyse artık o renk olsun en güzel şu yelekle yakışıyorKız o bordoya yakın renkVişne çürüğü mü desek ne desek
![]()
Çok kro ama sempatikliğiyle işte gözüme batmıyor
Kro diye sevdik zaten mıymıntı Salihten bin kat iyidirÇok kro ama sempatikliğiyle işte gözüme batmıyor![]()
İyi o zaman bende artık ecünnülere ecünnü demiyorum hepsini koruma altına alıyorumAaa öyle adaletli davranma şeyim kaybolur benim tek ecünnülerle derdim yok erkeklerede zibidi ve kıllı hanzo olmak üzere listelerim varkı objektifliğimden ödün vermiyek ?A@xemrexxx @MasacRE @MEnes @Forumdash
@xemrexxx Gibi olursun onu düşün tövbe etİyi o zaman bende artık ecünnülere ecünnü demiyorum hepsini koruma altına alıyorum![]()
İkinizde birbirinizden betersiniz@xemrexxx Gibi olursun onu düşün tövbe et ?A![]()
@xemrexxx Gibi olursun onu düşün tövbe et ?A![]()
kız noldu şer ittifakı dağıldı mı @Harunnn60 da sizden uzak duruyorİkinizde birbirinizden betersiniz![]()
son olarak durum bukız noldu şer ittifakı dağıldı mı @Harunnn60 da sizden uzak duruyorsisterların arasına kara kedi mi girdi
![]()

Onu atıp kurtulacaz hepimizbu durumda camdan @Forumdash düşecek![]()
Zibidilerime zibidi demeyeceksin diyorkız noldu şer ittifakı dağıldı mı @Harunnn60 da sizden uzak duruyorsisterların arasına kara kedi mi girdi
![]()
Dersen fena olur
Kendinde demiş oluyorsun zaten cümleme dikkat etDersen fena olur![]()
Son zibidi diyişin olsunKendinde demiş oluyorsun zaten cümleme dikkat et ?A![]()