Hayır Burakı diyorum Kıllı herif severdin şimdi nasıl balkabaği gibi parlağan adamı seviyorsun @Çiğdem-
Aaa evet Faruk bey doğru birşey dedi Sen kıllı hanzo severdin ne olduda tüysüz sever oldun
Hayır Burakı diyorum Kıllı herif severdin şimdi nasıl balkabaği gibi parlağan adamı seviyorsun @Çiğdem-
okuyun bunları gerekli @serhatt @DarkLegenD @xBUGRAxAaa evet Faruk bey doğru birşey dedi Sen kıllı hanzo severdin ne olduda tüysüz sever oldun
İnlek olmak
Dizinin içine ettiler Yamaç vuran kim diyoruz bunların gösterdiklerine bak Bu bölümü uzun zaman sonra izleyesim yok tanıtım ve fragman çok kötü verildi Söz farkı açar @Forumdash @Sherlock @MEnes @MasacRE- @kerem @xemrexxx @ömer karataş
Hatta sen söz izlersin
bir senarist daha gelmesi lazım aksiyon sahnelerinde tecrübeli olan cüneyt aysan gibi bir isim olmalı mesela
Attan inip eşeğe binmişin @Çiğdem-
çiğdem şarkı yazmış tıklayın tweet dizisine @MasacRE- @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @kerem @turkuazz @dreamy
EMeğe yazık
Hemen @Forumdash kendi zibidisinede yazar İsmini dememe gerek yok sanırım lakabından bilirsiniz
Yazarim sana inatHemen @Forumdash kendi zibidisinede yazar İsmini dememe gerek yok sanırım lakabından bilirsiniz
Bu da yatağından kalktıysa, bir zahmet şu hain de ortaya çıksın artık
Bu da yatağından kalktıysa, bir zahmet şu hain de ortaya çıksın artık
Hain olsun olmasın şu Mekeyi pataklasınlar
Ensesinden kavramış Meke'yi Yamaç. Yanda da Ferhat var, ikisini kafa kafaya tokuşturur artıkHain olsun olmasın şu Mekeyi pataklasınlar ?A
Ferhatı tutuyorum ben Tolga Sarıtaşa benziyor onun ünlü olmamış düşük profilli hali @xemrexxx @ForumdashEnsesinden kavramış Meke'yi Yamaç. Yanda da Ferhat var, ikisini kafa kafaya tokuşturur artık
Benimki 10 etiketten 9u başarılı oluyor @xemrexxx beyinkilerde de genelde benim etiket oluyor Yalnız @MasacRE beyin çizgisi yok artık. O çizgi yüzünden ardındakilerde olmuyordu ama benimki oluyor genelde o ayrıEtiket sorunu tam gaz devam ediyor.
@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @serhatt @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Doğu @Dosi