Çukur 5. Bölüm Yorumları

Oo Saadet de Vartolu'nun manitası çıktı

Selim ne zaman deşifre olacak merak ediyorum. Ayrıca Eyypio'nun şarkısı çok güzelmiş. Bölüm bitse de düşse internete.

Önce 7 olmalıyız
yarın 7 ortalama gelecek inş totel grubunda

Kız konun ne güzel olmuş bu arada.

Bu bölüm şu ana kadarki en iyi bölümdü bence. Reytingleri de artar herhalde bu haftayla birlikte
Atacan sen de izle artık daha ne bekliyorsun anlamadım ki

Bu konumu evet tşk cnm

Çukur da 40 dakıkadır aynı sahneyi izliyoruz
@MasacRE-
Ben kapattım baktım enayi yerine koyuyorlar insanı dayanamadım artık
Sneak peek verirler bir tek zaten ona da netten bakarız

15 dakıka reklamın bitmesini bekledim, son sahneyi görmek için aynı sahneyi gösterip tekrar reklam verdiler 15 dakıka daha etti 30 ayoll
@mrt-06

Bu konumu evet tşk cnm

Çukur da 40 dakıkadır aynı sahneyi izliyoruz
@MasacRE-
Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri.

Şu sıralar olmaz da yakın vadede izlerim.

Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri.

Şu sıralar olmaz da yakın vadede izlerim.
Bize böyle diyor, kendisi bir gün açacak puhu tv'yi bütün bölümleri tık tık izleyecek reklamsız sansürsüz bir şekilde
Sonra da utanmadan gelip burada kanalını savunacak
@Çiğdem-

Şimdi de Show Haber geldi Kar kıyamet geldi diyor, Kar yağan yerleri gösteriyor üşüdüm vlla izlerken
Ben de yağmasını bekliyorum özledim beyaz örtüyü

Bize böyle diyor, kendisi bir gün açacak puhu tv'yi bütün bölümleri tık tık izleyecek reklamsız sansürsüz bir şekilde
Sonra da utanmadan gelip burada kanalını savunacak
@Çiğdem-
Gııı ne kadar fesat bir insansın.
İzleyeceğim zaman showtv.com.tr’den izleyeceğim orda da reklam var yine biz kazanacağız.

Ben de yağmasını bekliyorum özledim beyaz örtüyü

Gııı ne kadar fesat bir insansın.
İzleyeceğim zaman showtv.com.tr’den izleyeceğim orda da reklam var yine biz kazanacağız.
adblock kullan para kazandırma bu açgözlü insanlara