- Reaksiyon puanı
- 86,309
- Puanı
- 1,060
Tamam yeter anladık 2 de bir aynı şeyi tekrarlama
Elçini sevmiyorum ben tam ecünnü oElçini seviyoruzya ayollEcünnü olmayan kadın oyuncular 1 elin 5 parmağını geçmiyorsa ben napayım@Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
Senin sevdiklerinden iyiElçini sevmiyorum ben tam ecünnü o
Akşın her bölüm aynı sahneyi çekince farklı bir şey diyemiyoruzTamam yeter anladık 2 de bir aynı şeyi tekrarlama
Gebereydi keşke Celo da bana kalırdı
kız bu @serhatt da hep kendi gibi pasifleri seçiyor çağatay olsun bu celasun olsun napacak ki bunları seçse sabaha ka konuşurlar anca
Sende çok farklı değil seçimlerinkız bu @serhatt da hep kendi gibi pasifleri seçiyor çağatay olsun bu celasun olsun napacak ki bunları seçse sabaha ka konuşurlar anca
sen anlamazsın cadolozSende çok farklı değil seçimlerin
Ben onu çok mutlu ederdim
Bunun pasif olduğunu nerenden uydurdun paçozkız bu @serhatt da hep kendi gibi pasifleri seçiyor çağatay olsun bu celasun olsun napacak ki bunları seçse sabaha ka konuşurlar anca
ben anlarımBunun pasif olduğunu nerenden uydurdun paçoz
7 kazmalar
Bu hafta sıra kimde acaba çok büyük merak konusu
kız çukuru çalmışlar 😱 ama buradaki sena daha iyi bizimkiyle değiştirelimSenin sevdiklerinden iyi
Açılmıyor bu hoşşikkız çukuru çalmışlar 😱 ama buradaki sena daha iyi bizimkiyle değiştireliminşallah sizi de çalarlar da kurtuluruz@xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 @denizz19 @cookies @Billy Kane @MasacRE- @Maskeli Fedai @Billy Kane @DarkLegenD @ozgur2113
[
@Billy Kane de katılsın çatılarda dolaşıyor zatenkız çukuru çalmışlar 😱 ama buradaki sena daha iyi bizimkiyle değiştireliminşallah sizi de çalarlar da kurtuluruz@xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 @denizz19 @cookies @Billy Kane @MasacRE- @Maskeli Fedai @Billy Kane @DarkLegenD @ozgur2113
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?