Burda çok toy duruyor
Burda çok toy duruyor
İçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum
İcerde de tipsizdi şimdi süperİçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum
@MasacRE- olay yerine şunu artık akıl hastanesine kapatalımİçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum
İcerde de tipsizdi şimdi süper
İçerde de asıl iyiydi Çukurda da delirdiği bölümler iyi şu mesala @MasacRE-@MasacRE- olay yerine şunu artık akıl hastanesine kapatalım
İçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum
İcerde de tipsizdi şimdi süper
Başka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha@MasacRE- olay yerine şunu artık akıl hastanesine kapatalım
Tip olarak daha iyi burdaİçerde de asıl iyiydi Çukurda da delirdiği bölümler iyi şu mesala @MasacRE-
1:10-1:30
Aman gebersinBaşka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha
Ooooo nasıl fragman yapımcı duydu izleyicinin sesini fragman çok iyiOooo Allah razı olsun vlla Söz dizisinden totelde tekrar 10 a yakınlaşmasalar Vartolunun döneceği yoktu @Yiğitt @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz
İkinci fragmanda kırmızı yapsın yapımcı
Her haliyle itici
Başka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha
Tip olarak daha iyi burda
kiz çigdem Bak medetle matematiğin de uyumlu bence medetle evlenOoooo nasıl fragman yapımcı duydu izleyicinin sesini fragman çok iyi