ohohoh hat trick bile yaptımAy bu hala milli olamamış belli. Aklı fikri cinsellikte.![]()
ohohoh hat trick bile yaptımAy bu hala milli olamamış belli. Aklı fikri cinsellikte.![]()
2. FRAGMAN KONUDA
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem ve izleyen herkes.
@Sherlock Geberdikten sonra Çukur konularında bir pay edememe durumu oluştu Alamancı ve @serhatt da
İzlediğim 3 dizi var; Çukur, Kadın, UTC. Bi onların konusunu açıyorum zaten. TV Haberleri falanla ilgilenmiyorum. Bana karışmayın.@kerem i de anlaıyorum zaten, nerden geldi bu konu açma aşkı, bana kasten mi yapıyor![]()
Fragmanlardan da uzak durİzlediğim 3 dizi var; Çukur, Kadın, UTC. Bi onların konusunu açıyorum zaten. TV Haberleri falanla ilgilenmiyorum. Bana karışmayın.![]()
E o da bize kalsın zaten. Sen zaten haftada otomatikmen 9653384 konu açıyorsun.Fragmanlardan da uzak dur![]()
Konularımdan vazgeçmemE o da bize kalsın zaten. Sen zaten haftada otomatikmen 9653384 konu açıyorsun.@Çiğdem-
Çukur ve UTC benim. Öbürleri senin, anlaştık.Konularımdan vazgeçmemSen açmayacaksın
![]()
Hıı okeyÇukur ve UTC benim. Öbürleri senin, anlaştık.![]()
Nasıl bilmiyor ayoll şarkı söylüyordu Sadişe çetolara görüşmeye geldiğindeBilmiyordu kiSadece içinde öyle bir umut vardı , akıbetini bilmiyor yani
![]()
E o da bize kalsın zaten. Sen zaten haftada otomatikmen 9653384 konu açıyorsun.@Çiğdem-
Çukur konularını buna bırakma alamancıHıı okey![]()
Sen nerden çıktın be naşşÇukur konularını buna bırakma alamancı![]()
![]()
![]()
Bi ara sen açıyordun konuları, sana noldu ki.Çukur konularını buna bırakma alamancı![]()
![]()
![]()
İlk sezon konularını pek açan yoktu nedense şimdi @serhatt manyak gibi açıyorBi ara sen açıyordun konuları, sana noldu ki.![]()
Aaa size de iyilik yaramıyor beİlk sezon konularını pek açan yoktu nedense şimdi @serhatt manyak gibi açıyor![]()
![]()
![]()
@serhatt yakında burayı işgal edecek sanırım.İlk sezon konularını pek açan yoktu nedense şimdi @serhatt manyak gibi açıyor![]()
![]()
![]()
Sadece orada olduğunu umut ediyorduNasıl bilmiyor ayoll şarkı söylüyordu Sadişe çetolara görüşmeye geldiğinde![]()
![]()
![]()