Çukur - 41. Bölüm Fragmanı | 2. Sezon 8. Bölüm

konuda arka arkaya aynı şeyi yazmışsınız inşallah hayatta da arka arkaya geleceğiniz pozisyonlar olur da sizden kurtuluruz:A @Çiğdem- @destere @Dosi @vadikızı
@Sherlock Geberdikten sonra Çukur konularında bir pay edememe durumu oluştu Alamancı ve @serhatt da :F Bu konuda Alamancının yanındayız bir dahakı sefere konuları kaptırma ayoll Eşkiya konusu açmanın cezası serhata :A :A :A

@Sherlock Geberdikten sonra Çukur konularında bir pay edememe durumu oluştu Alamancı ve @serhatt da :F Bu konuda Alamancının yanındayız bir dahakı sefere konuları kaptırma ayoll Eşkiya konusu açmanın cezası serhata :A :A :A
@kerem i de anlaıyorum zaten, nerden geldi bu konu açma aşkı, bana kasten mi yapıyor :A

@kerem i de anlaıyorum zaten, nerden geldi bu konu açma aşkı, bana kasten mi yapıyor :A
İzlediğim 3 dizi var; Çukur, Kadın, UTC. Bi onların konusunu açıyorum zaten. TV Haberleri falanla ilgilenmiyorum. Bana karışmayın. :A

Nasıl bilmiyor ayoll şarkı söylüyordu Sadişe çetolara görüşmeye geldiğinde :A :A :A
Sadece orada olduğunu umut ediyordu :D Sence Vartolu gibi bir adam Sadişin orada olduğunu bilse durur mu öyle biraz mantık ya, o evi kafalarına yıkar yine kurtarırdı Sadişini ya da ölür giderdi :A