Çukur 40. Bölüm Fragmanı | 2. Sezon 7. Bölüm

Aaa şu Heyecanı yokmudur nedir bir ben nefret ediyorum sanırım tilki kızın şarkıları kadar nefret ediyorum :A :A :A @MasacRE- @serhatt @Sherlock @cookies

Zaten yine o şarkıyı dinliyor eller havada öyle palyaço gibi oluyor Arasa tekrar gıcık kapmamın sebebi bu şarkıda olan hal ve hareketleriydi :A :A :A @turkuazz

Aaa şu Heyecanı yokmudur nedir bir ben nefret ediyorum sanırım tilki kızın şarkıları kadar nefret ediyorum :A :A :A @MasacRE- @serhatt @Sherlock @cookies

Zaten yine o şarkıyı dinliyor eller havada öyle palyaço gibi oluyor Arasa tekrar gıcık kapmamın sebebi bu şarkıda olan hal ve hareketleriydi :A :A :A @turkuazz
Kiz 28 yaşındaki Aras in sakalında beyazlar var sen hala utanmadan 27 yaşındayım diyorsun 😱 @destere @serhatt @vadikızı @Dosi @MasacRE- @MEnes @ozmoturk

onun öyle berbat huyları var bir ara @Sherlock da öyle kötü huylar edinmişti habire beni edho ya çağırıyordu kendimi kurtarana kadar ne çektim :) şimdi çukur belası çıktı :)
Hhaha @Sherlock seni direk bölüm konularına diziyi izleyen birisi olarak etiket ediyordu :F @xemrexxx den daha beteride varmış :A :A :A

Bu arada yine sesi soluğu kesildi nerede napıyorsa yine @Sherlock :A :A :A