hogatha için bile olsa çukura düşmem
@destere in bu ecünnülerle işi olmaz diziye gelirse herifini görür sadece gözü @MasacRE- @serhattsena ile deren evde yanlız kalıyor bir ihtiyaçları olur belki yakınlarda dur @Çiğdem- e gözükmeden gerçi o @MasacRE- ye karşı arasını savunuyor olacak sen rahat rahat kızlarla çay içersin
Ekli dosyayı görüntüle 62591
Yamaç bu gazla hem Çukur’u alır, hem Afganları öldürür, hem de abisini kurtarır. Sezon bitmiştir.
Vartolu abin yerine beni kaçırsalardı diye sordu inş sende benim abimsin unuttunmu derFragmanlar bölümün sezonun en iyi bölümü olma ihtimali olduğunu gösteriyor. İyice meraklandım.
Necip ve Pargalımıydı neydi ikisini hatırlıyorum sadece @destere bayıla bayıla anlattığı erkeklerden
sena ile deren evde yanlız kalıyor bir ihtiyaçları olur belki yakınlarda dur @Çiğdem- e gözükmeden gerçi o @MasacRE- ye karşı arasını savunuyor olacak sen rahat rahat kızlarla çay içersin
Ekli dosyayı görüntüle 62591
kaliteli oyuncular demişimdir en fazla? seviyorum demediğime eminimNecip ve Pargalımıydı neydi ikisini hatırlıyorum sadece @destere bayıla bayıla anlattığı erkeklerden
Şu tipsiz herifi gözüm görmesin tam öcü