hogatha için bile olsa çukura düşmem![]()
@destere in bu ecünnülerle işi olmaz diziye gelirse herifini görür sadece gözüsena ile deren evde yanlız kalıyor bir ihtiyaçları olur belki yakınlarda dur @Çiğdem- e gözükmedengerçi o @MasacRE- ye karşı arasını savunuyor olacak sen rahat rahat kızlarla çay içersin
Ekli dosyayı görüntüle 62591![]()
Yamaç bu gazla hem Çukur’u alır, hem Afganları öldürür, hem de abisini kurtarır. Sezon bitmiştir.![]()
Vartolu abin yerine beni kaçırsalardı diye sordu inş sende benim abimsin unuttunmu derFragmanlar bölümün sezonun en iyi bölümü olma ihtimali olduğunu gösteriyor. İyice meraklandım.![]()
Necip ve Pargalımıydı neydi ikisini hatırlıyorum sadece @destere bayıla bayıla anlattığı erkeklerden
sena ile deren evde yanlız kalıyor bir ihtiyaçları olur belki yakınlarda dur @Çiğdem- e gözükmedengerçi o @MasacRE- ye karşı arasını savunuyor olacak sen rahat rahat kızlarla çay içersin
Ekli dosyayı görüntüle 62591![]()
kaliteli oyuncular demişimdir en fazla? seviyorum demediğime eminimNecip ve Pargalımıydı neydi ikisini hatırlıyorum sadece @destere bayıla bayıla anlattığı erkeklerden![]()
![]()
![]()
Şu tipsiz herifi gözüm görmesin tam öcü