Aaa sende taktın seni özlemicemize yine demiştinBen üç aydır buralarda aktiflik gösterdiğim için aramazsınız ama @Bully'i ararsınız. Ara ara girer yine.
Aaa sende taktın seni özlemicemize yine demiştinBen üç aydır buralarda aktiflik gösterdiğim için aramazsınız ama @Bully'i ararsınız. Ara ara girer yine.
Arayı uzun tutarsam, unutursunuz.Aaa sende taktın seni özlemicemize yine demiştin
Aaa tamam ayoll unuturuzArayı uzun tutarsam, unutursunuz.
Şimdi oylamayı başlatıcam bakarsın Sezenin yeni şarkısı tam senlik
Cevap veremedin, tıkandın.Şimdi oylamayı başlatıcam bakarsın Sezenin yeni şarkısı tam senlik
Hayır cevabım Sezenin şarkısındaCevap veremedin, tıkandın.
Beni hep sen ve @denizz19 bozdu. Konuyla alakasız şeyler yazmıyordum hiç.
Başlat başlat.
Hayır cevabım Sezenin şarkısında
Buydu şarkı.
Gitmeme seviniyorsun gibi bir anlam çıkıyor bu şarkıdan.
Size demişHayır cevabım Sezenin şarkısında
"Züleyha"yı "Zürafa" diye mi okudun?
Aaa öyle bir dizi var sandım meğer Çukuvaymışzürafada bir dudak var görmeniz lazım kız devamlı sanki 333 rakamını tekrarlıyor insanı tahriş ediyor tabi
neyse yani anlatmıyım konuyuşimdi heyecanı kaçar belki sizde izleyeceksiniz diziyi
Ben dizileri uzun uzun yorumlamayı severim aslında ama sen forumda aralıklı olarak aktif olduğun için denk gelmemişsindir.@Bully, uzun yorum yapmış. Forumu şu andan itibaren kökten bırakmayı düşünüyorum. Kıyamet alametleri.
Ben dizileri uzun uzun yorumlamayı severim aslında ama sen forumda aralıklı olarak aktif olduğun için denk gelmemişsindir.
Çok pis laf soktu, ben gidiyorum.
Üzülme, geliyorum ben de arkandan.Kol kola gidiyoruz zaten yakında @Çiğdem- in de dediği gibi.Benim son günlerim.
Burada hangimiz Mert, hangimiz Yaman oluyor.
Gidelim o zaman. Önden gideyim, arkamdan gelirsin.
Burada hangimiz Mert, hangimiz Yaman oluyor.
Ben Pazar gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?