Aaa bir zahmet teşekkür etti tabi Yarın yeni analiz geliyor dedi her insan güzel laf duymaktan hoşlanırYani sonuç, cevap falan verdi mi
Aaa bir zahmet teşekkür etti tabi Yarın yeni analiz geliyor dedi her insan güzel laf duymaktan hoşlanırYani sonuç, cevap falan verdi mi
İşler falan gelse tutamazdık heralde bunu Sete gitmeye kalkardı azmış muşamba @Çiğdem-Bu adami da istemiyordu ilk bölümden necip memilliye de kabarmış 😱 iyice Kudurdu bu anca teneşir paklar artık @Bully @serhatt @MasacRE- @Afet Güçverir @Arslan Bey @vadikızı
Vartolu'nun Kahraman'ı öldürdüğünü öğrenince Cumali'nin tepkisi nasıl olacak acaba. Bunu da öne çıkarırlar yakında.Aaa düşmana çıldırsın ama ekip lideri Cumali olması böyle iyi Yamacın büyüklerine bağırması çok sıkmıştı bence iticiydi Cumalinin lafını dinlesin yoksa böyle azarı artık kendisi işitir
Vartolu , Selim , Cumali, Yamaç kardeşler birlik olacak belli
Piskopat rolu şuan en iyi yapabilen 4-5 oyuncudan birisidir Necip bey bu delirme rollerinde oyüzden Cumali sık sık görüceğimiz için seçimi çok beğenmiştim
En önemlisi Yamacın sürekli büyüklerine bağırıp dediğini yaptırmasına gıcık oluyordum .Cumali varkan öyle yapamayacak zaten Cumalinin Yamacı dizginlemesini bekliyorduk sezon finalinde en önde yürümesinden belliydi @Arslan Bey @Sherlock @mesmeso61 @Felon @kerem @Bully @Afet Güçverir @sokak sanati @ömer karataş @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @turkuazz
Sultan o konuyu telefonda konuşmuş Cumali çok sallamamış gibiydi Vartolunun onlara katılmasınıda kabul ettiğine göre çok sıkıntı çıkarmaz gibi ama bir hesaplaşma sahnesi olur tabi aralarındaVartolu'nun Kahraman'ı öldürdüğünü öğrenince Cumali'nin tepkisi nasıl olacak acaba. Bunu da öne çıkarırlar yakında.
Yamacın ekip lideri olmasından kaç kişi gerçekten seyirciden memnun acaba Ben değilim Cumali desin o yapsın Vartolunun bile altında Yamaç zaten Emrah geldikten sonra Yamacın o ilk 15 bölümlük zekası kaybolmuştu dizinin 2.yarısında saçmalamaktan başka bir şey yapmadıYamaç içlerindeki en akıllısı, kendine gelince yine liderleri olur. Zaten sezon finalinin son sahnesinde hepsini toplayan o gibiydi, bölüm sonunda gösterdikleri sahnede. Cumali saha adamı, aksiyon sahnelerinin içinde falan çok görürüz kendisini. Necip Memili'nin çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk zaten, en son Şahsiyet'te de muazzamdı. Burada da döktürüyor.
Tüm yapım şirketlerine bildirilsin, artık kendisi kadrolu Ay Yapım oyuncusudur.
Kehribar - Dolunay ve Murat dizilerinde favori karakterlerimdi hep @xemrexxxİşler falan gelse tutamazdık heralde bunu Sete gitmeye kalkardı azmış muşamba @Çiğdem-
Hapis hayatı yaşıyordu, sallayamazdı. Şu anda hiçbir şey belli değil. Vartolu'yu tanısın da hele. Kardeşi olduğunu da öğrensin. Daha hiç tanımıyor.Sultan o konuyu telefonda konuşmuş Cumali çok sallamamış gibiydi Vartolunun onlara katılmasınıda kabul ettiğine göre çok sıkıntı çıkarmaz gibi ama bir hesaplaşma sahnesi olur tabi aralarında
Yamaç anlatmıştır sanırım , yok yeni tanıştırıcaksa aralarında bir kavga çıkarHapis hayatı yaşıyordu, sallayamazdı. Şu anda hiçbir şey belli değil. Vartolu'yu tanısın da hele. Kardeşi olduğunu da öğrensin. Daha hiç tanımıyor.
Yamaç ne ara görmüş de, anlatmış olacak bütün bunları. Adam 11 yıl sonra çıkmış ve o ara ailesinden kimseyle görüşmemiş.Yamaç anlatmıştır sanırım , yok yeni tanıştırıcaksa aralarında bir kavga çıkar
Yeni bölümde konuşuyorlardı daha çok bağrışıyorlardıYamaç ne ara görmüş de, anlatmış olacak bütün bunları. Adam 11 yıl sonra çıkmış ve o ara ailesinden kimseyle görüşmemiş.
Bölümün tekrarını baktım aslında bu kadar uyumu beklemiyordum asla Cumali nin çok iyiydi,diziye uymuşPiskopat rolu şuan en iyi yapabilen 4-5 oyuncudan birisidir Necip bey bu delirme rollerinde oyüzden Cumali sık sık görüceğimiz için seçimi çok beğenmiştim
En önemlisi Yamacın sürekli büyüklerine bağırıp dediğini yaptırmasına gıcık oluyordum .Cumali varkan öyle yapamayacak zaten Cumalinin Yamacı dizginlemesini bekliyorduk sezon finalinde en önde yürümesinden belliydi @Arslan Bey @Sherlock @mesmeso61 @Felon @kerem @Bully @Afet Güçverir @sokak sanati @ömer karataş @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @turkuazz
Karakuzular'a bağırıyorlar, Vartolu ile alakası yok. Dikkatli izle. Daha ortada Vartolu bile yok.Yeni bölümde konuşuyorlardı daha çok bağrışıyorlardı
Vartoluyu demiyorum onuda bir ara konuşsunlar işteKarakuzular'a bağırıyorlar, Vartolu ile alakası yok. Dikkatli izle. Daha ortada Vartolu bile yok.
Tv den izle haftayaBölümün tekrarını baktım aslında bu kadar uyumu beklemiyordum asla Cumali nin çok iyiydi,diziye uymuş
"Yamaç anlatmıştır" diyorsun. Bu hengamede nasıl anlatsın.Vartoluyu demiyorum onuda bir ara konuşsunlar işte