Yeni sezonda gereksiz ecünnüler olmadan aksiyona hız verelek devam edecek gibi ayrıca bu 2 bölüm sezon finaline giden yol yanı asıl 3.bölümde yeni olaylar başlayacak o süreci izliyoruz şuan bunuda unutmamak lazım
Kemal bölümün yıldızlarındandı Meke hain değilde babasının intikamı için içerde olabilir babası öldü bence
Kemalin abisini severdim ama çok gereksiz şekilde göze battı bence semedim yeni halini
Sena sahne yazılmak için yazılmış açık ara bölümün en kötü süreleri o sahnelerdi , senaristler eğer hikaye bulamıyorsa yer vermesinler
Karakuzularda Çeto fiyasko çok zorlama karakter ama Mahsunu çok tuttum normalde o adamı sevmem ama çok iyi oturmuş rolune ve Mahsun bence iyi olacak . İlk sahnede çocuğa samimi davrandı bence Vartolu gibi iyi olacak ve Çetoya ihanet edecek
Vartolu bildimiz gibi Medete götürücem dedi bebeği ama mezaramı yoksa Medet ölmedimi gerçi yeni sahnelerde fotoları vardı Vartoluda öyle dedine göre ölmedi bir yerde ama nerede bakalım
Cumali çok iyiydi Necip bey bu rollerin en iyi oyuncularından özellikle yeni tanıtım fragmanında kendini aşıyor sabırsızlıkla bekliyoruz
Selimi bizim tarafımızda görmek değişik olacak adamda değişik zaten uyuyor