Çukur - 34. Bölüm Fragmanı | 2. Sezon

Eskiden çok yapardım da 20. bölümden sonra boşladım iyice. Yeni sezona artık. :A
Belirli aralıklarla yaz da, yorum yapalım. Yalnız konu dışına çıkma, hata kaza yine makale yazmaya çalışırım. :A

Seninlede öyle tanışmıştık zaten. Merak etme, gözlerimi yormamak adına dikkat ederim. :A
Öyle tanışmıştık da, bu mevzu başkaydı. Hani Mesut Özil konusuna hâlâ yorum yapmadın, onu diyorum. Muhtemelen okumadın bile. Kaptırdım kendimi yarım saat kadar uğraşıp uzun yorum yazmıştım. :A

Ne çılgın bir başlangıç olacak böyle bee. Yalnız Vartolu'yu çözemedim içlerine sızmış olma ihtimali yüksek. Ölmemiş karakterler de var tabi, gördük bazılarını. Yeni fragmanda belki 1 2 kişi daha gösterilir. Hepsinin ölmeyeceği zaten belliydi. Hızlı bir sezon açılışı göreceğimiz kesin, bakalım neler olacak bekliyoruz merakla. :D

Vartolu'ya yine tam güvenemiyorum. Kafası atarsa, karşı tarafa çalışabilir. Sonuç olarak Koçavalılar'dan yana olacak öyle ya da böyle, ara ara kopsa bile. Belki karşı tarafa çalışıyor gibi de gözükebilir. Hepsini yeni sezonda göreceğiz. :)

@denizz19

@denizz19
kesin üstteki etiket olur ama alttaki değil :A Test edeyim. ( Edit: ikiside olmuş :F)
Kırgın Çiçekler demişken, Denizcim yeniden kısa videolar paylaşılıyor ve kısa zamanda iyi izlenme oranına sahip oluyor. Kırgınlar özleniyor demekki :A
Aynen biliyorum çok çabuk yükseliyor asıl efsane biziz :A

Tanıtımı beğendim yetişmeme az kaldı gerçekten güzel bölümler olmuş geçen sezon izlemeden yorum yapmıcam ben bakalım Sözün karşısında ne yapacak :D