Belirli aralıklarla yaz da, yorum yapalım. Yalnız konu dışına çıkma, hata kaza yine makale yazmaya çalışırım.Eskiden çok yapardım da 20. bölümden sonra boşladım iyice. Yeni sezona artık.![]()
Belirli aralıklarla yaz da, yorum yapalım. Yalnız konu dışına çıkma, hata kaza yine makale yazmaya çalışırım.Eskiden çok yapardım da 20. bölümden sonra boşladım iyice. Yeni sezona artık.![]()
Kenan İmirzalıoğlu'nun attığı yumruklar içimin yağlarını eritti. Yamaç yeni sezonda beter edecektir şu dazlağı.Kel zamanında sürekli dayak yerdi Mahir'den. @Çiğdem- hatırlar. Yamaç'ta bol bol döver artık bu keli.
Seninlede öyle tanışmıştık zaten. Merak etme, gözlerimi yormamak adına dikkat ederim.Belirli aralıklarla yaz da, yorum yapalım. Yalnız konu dışına çıkma, hata kaza yine makale yazmaya çalışırım.![]()
Öyle tanışmıştık da, bu mevzu başkaydı. Hani Mesut Özil konusuna hâlâ yorum yapmadın, onu diyorum. Muhtemelen okumadın bile. Kaptırdım kendimi yarım saat kadar uğraşıp uzun yorum yazmıştım.Seninlede öyle tanışmıştık zaten. Merak etme, gözlerimi yormamak adına dikkat ederim.![]()
Yeni sezon ilk bölüm fragman konusunu açma başarısı gösteren @Sherlock'u da tebrik ederim.![]()
Kenan İmirzalıoğlu'nun attığı yumruklar içimin yağlarını eritti. Yamaç yeni sezonda beter edecektir şu dazlağı.![]()
Yasaklar çiğnenmek içindir
Mesut Özil konusu mu? Ne zamandı ki o?Öyle tanışmıştık da, bu mevzu başkaydı. Hani Mesut Özil konusuna hâlâ yorum yapmadın, onu diyorum. Muhtemelen okumadın bile. Kaptırdım kendimi yarım saat kadar uğraşıp uzun yorum yazmıştım.![]()
https://fav10.net/forum/threads/merkelden-mesut-Özil-açıklaması.282014/page-2#post-3437675Mesut Özil konusu mu? Ne zamandı ki o?![]()
Cevabımı verdim.https://fav10.net/forum/threads/merkelden-mesut-Özil-açıklaması.282014/page-2#post-3437675
Ağustos'un sonuna doğru. Başta eleştiri ile girmişim, sonra olayı başka boyuta taşımışım.
Yazarken çok keyif aldım da, okuması sıkar.![]()
kız siz cadolozları da fragmandaki gibi dövmeliToplu katliam yapılan total bir sezon finalinden sonra durumlar ne olacak, senaryo nasıl toparlanacak merak ediyorum. Bu bölüme şans verecem ama bu sene Söz'den tokat yiyeceği kesin
Söz'ün tanıtımları daha iyiydi
@Arslan Bey
Fragmana Twitter'da denk geldim aşırı kötüydüYasaklar çiğnenmek içindir(ben sonradan eklendim galiba, etiket bildirimi gelmedi
)
@denizz19 konuya![]()
Aynen biliyorum çok çabuk yükseliyor asıl efsane biziz