İnternete de ilk defa düşüyor, o zaman onlar da canlı.İlk defa yayınlanan her şey canlıdır![]()
![]()
![]()
İnternete de ilk defa düşüyor, o zaman onlar da canlı.İlk defa yayınlanan her şey canlıdır![]()
![]()
![]()
İnternette oan izliyorsan canlı ben dizi bittikten sonra diyorumİnternete de ilk defa düşüyor, o zaman onlar da canlı.![]()
Avatarına "inatçı keçi" fotoğrafı koy. Şu anda bildiğin o kafada oldun. Dediğin olacak illa.İnternette oan izliyorsan canlı ben dizi bittikten sonra diyorumAynı anda izlemekle uğraşamam onları
![]()
Hhaha Aaa laz şivesi olmasada Giresunlularda sonuçta Karadenizlilerde laz damarı vardırAvatarına "inatçı keçi" fotoğrafı koy. Şu anda bildiğin o kafada oldun. Dediğin olacak illa.![]()
Laz damarı olabilir ama inatçı keçilik diye de bir şey var. Laz damarıyla geçmez bu.Hhaha Aaa laz şivesi olmasada Giresunlularda sonuçta Karadenizlilerde laz damarı vardır![]()
![]()
![]()
Karadeniz genlerinden diyip sıyrılalımLaz damarı olabilir ama inatçı keçilik diye de bir şey var. Laz damarıyla geçmez bu.![]()
@Çiğdem- sen laz değilsin bırak bu inadı şimdi.
Cuk otururdu ama @Çiğdem- ne anlar benim İsmail Abi'min sözlerinden ve duygularından.
Muhabbetimizi anlamayan @Çiğdem-:Cuk otururdu ama @Çiğdem- ne anlar benim İsmail Abi'min sözlerinden ve duygularından.Bugün ofiste boş oturuyordum, 2 saat LM videosu izledim. Gülmekten çenem yoruldu.
![]()
![]()
@Çiğdem- sen laz değilsin bırak bu inadı şimdi.Ha bu arada önceden çekilmiş ve sonradan yayınlanan ve üstüne kurguya girip düzenlenmiş bir şey asla 'CANLI' değildir.
![]()
Cuk otururdu ama @Çiğdem- ne anlar benim İsmail Abi'min sözlerinden ve duygularından.Bugün ofiste boş oturuyordum, 2 saat LM videosu izledim. Gülmekten çenem yoruldu.
![]()
![]()
Hahha Lazlıkla tabi alakamız yok ama karadeniz genleri diye bir şey var
Hahha Lazlıkla tabi alakamız yok ama karadeniz genleri diye bir şey var![]()
![]()
Siz kımırdamadan durun şöyle fotonuz çekilecek korkmanıza gerek yok sünnetlik çocukları öyle kandırırlarya![]()
![]()
![]()
Arslan bey sağlam hazırlanmışTövbe tövbe 😱😱😱
Arslan bey sağlam hazırlanmış![]()
Bir ajan saldırıyı ona önceden haber vermiş araştırıcamİşte böyle püskürürsün.![]()
Emrahla nazim ölünce parlak ibren söz e döndü dimi sapik Hogatha😱 @serhatt @Arslan Bey @Afet Güçverir @Dosi @vadikızı @kerem