Çukur 30.Bölüm Yorumları

Vayy bölümü de hatırlıyorsun.
Xemrexxx de kim burada hass MY fan var demek gibi b i şey
Ya bende şöyle bir şey var bütün gereksiz boş şeyleri unutmam ama unutmamam gerekenleri unuturum. İşte bu da boş şeylerden aklıma kalanlardan.

Kanalım 5 DK siyaha düştü yarın reytingler düşebilir. 😱 @xBUGRAx @Çiğdem- @S.G.A.T. @denizz19 @MasacRE-

Ben yağmurdan sandım ama SD'ye de baktım orda da yayın yoktu. İPtvye baktım orası da donuktu
Evet söze kaçtılar
Hahahha @xemrexxx doyamadı Palyaço seçilmeye ayoll
Ama @Harunnn60 şuan destereyi görse o fotodakı gibi tepki verir

@mrt-06 @Forumdash Bizim cihaza bir şey oldu sandım ayoll her kanal var Show yok
Kurulum yapmıştım gelmişti ben de Showu kendim getirdim sanıyordum demek otomatik gelmiş

Zamanlaması çok yanlış
2 hafta önce yapsa kimse ondan şüphelenmez ama Yasak Elma zirveye oynadıktan hemen sonra yapılıyor bence @Forumdash dan biraz ders alsın karda yürüyüp izini belli etmez o
Ben aslında ilk şüphelenmedim saf saf etiketleyip üzüntümü paylaştım @xBUGRAx de numaradan beni teselli etti sonra @Forumdash deyince anladım haaa burda bir büyü var diye.

Ben aslında ilk şüphelenmedim saf saf etiketleyip üzüntümü paylaştım @xBUGRAx de numaradan beni teselli etti sonra @Forumdash deyince anladım haaa burda bir büyü var diye.
Hahha Aaa Eski vadide brisi vuruluyor ilk geçmiş olsun diyen kimse o yaptı derler

O hesap seni ilk kim teselli ettiyse @xBUGRAx baya pot kırmış

Hahha Aaa Eski vadide brisi vuruluyor ilk geçmiş olsun diyen kimse o yaptı derler

O hesap seni ilk kim teselli ettiyse @xBUGRAx baya pot kırmış
Dün de beddua edeyim dedim ters tepme büyüsü yaptı bütün masam yağmur altında kaldı yazıcım, lambam falan bozuldu.