Vayy bölümü de hatırlıyorsun.Evet hatırlıyorum Demet Akalın Twitter'dan çok kızmıştı. Dizi yarım kaldı diye.@xBUGRAx @Forumdash
Ama o bölüm kötüydü zaten butün bölüm Gül-Sümbül ağa ile geçmişti.![]()
Vayy bölümü de hatırlıyorsun.Evet hatırlıyorum Demet Akalın Twitter'dan çok kızmıştı. Dizi yarım kaldı diye.@xBUGRAx @Forumdash
Ama o bölüm kötüydü zaten butün bölüm Gül-Sümbül ağa ile geçmişti.![]()
Ya bende şöyle bir şey var bütün gereksiz boş şeyleri unutmam ama unutmamam gerekenleri unuturum. İşte bu da boş şeylerden aklıma kalanlardan.Vayy bölümü de hatırlıyorsun.Xemrexxx de kim burada hass MY fan var demek gibi b i şey
![]()
Bana da anlaştılar gibi geldivartolu cumali ile anlaştı galiba
Kiz resmen @destere görmüş @Harunnn60 hareketleri@Yiğitt @Forumdash @mrt-06 @Dosi @kerem @Çiğdem- @cookies @vadikızı @xBUGRAx @S.G.A.T. @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 59492
Allah seni![]()
ahahahaaha![]()
Hahahha @xemrexxx doyamadı Palyaço seçilmeye ayollBen yağmurdan sandım ama SD'ye de baktım orda da yayın yoktu. İPtvye baktım orası da donuktuEvet söze kaçtılar
![]()
Güldürü kategorisini elden kaçırmamak için sürekli hortluyorHahahha @xemrexxx doyamadı Palyaço seçilmeye ayollAma @Harunnn60 şuan destereyi görse o fotodakı gibi tepki verir
![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash Bizim cihaza bir şey oldu sandım ayoll her kanal var Show yokKurulum yapmıştım gelmişti ben de Showu kendim getirdim sanıyordum demek otomatik gelmiş
![]()
![]()
![]()
5 dk boyunca ne olduysa gitti kanalımız.Hahahha @xemrexxx doyamadı Palyaço seçilmeye ayollAma @Harunnn60 şuan destereyi görse o fotodakı gibi tepki verir
![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash Bizim cihaza bir şey oldu sandım ayoll her kanal var Show yokKurulum yapmıştım gelmişti ben de Showu kendim getirdim sanıyordum demek otomatik gelmiş
![]()
![]()
![]()
Daha dün gitmişti aman inş mezarındadır şuanGüldürü kategorisini elden kaçırmamak için sürekli hortluyor![]()
Millet o ara Söz açtıysa ya da başka bir şey orada kalmış olabilirler yanı rakip kanalların işi olabilir @xBUGRAx da olabilir Yasak Elması hortlamıştı5 dk boyunca ne olduysa gitti kanalımız.![]()
Millet o ara Söz açtıysa ya da başka bir şey orada kalmış olabilirler yanı rakip kanalların işi olabilir @xBUGRAx da olabilir Yasak Elması hortlamıştı![]()
![]()
![]()
Gerçekten herkesin aklına ilk Buğra geldi ahaha.Herkes benden bildi.Kendimden korktum.
![]()
Gerçekten herkesin aklına ilk Buğra geldi ahaha.![]()
Zamanlaması çok yanlışHerkes benden bildi.Kendimden korktum.
![]()
Ben aslında ilk şüphelenmedim saf saf etiketleyip üzüntümü paylaştım @xBUGRAx de numaradan beni teselli etti sonra @Forumdash deyince anladım haaa burda bir büyü var diye.Zamanlaması çok yanlış2 hafta önce yapsa kimse ondan şüphelenmez ama Yasak Elma zirveye oynadıktan hemen sonra yapılıyor bence @Forumdash dan biraz ders alsın karda yürüyüp izini belli etmez o
![]()
![]()
![]()
Gitti galiba ses soluk yokDaha dün gitmişti aman inş mezarındadır şuan![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa Eski vadide brisi vuruluyor ilk geçmiş olsun diyen kimse o yaptı derlerBen aslında ilk şüphelenmedim saf saf etiketleyip üzüntümü paylaştım @xBUGRAx de numaradan beni teselli etti sonra @Forumdash deyince anladım haaa burda bir büyü var diye.![]()
Sen izledinmi bölümü Cumali parça parça görünmeye devam ediyorGitti galiba ses soluk yok![]()
Doğum günündeydim,gelince tamaladım bölümüSen izledinmi bölümü Cumali parça parça görünmeye devam ediyor![]()
![]()
![]()
Dün de beddua edeyim dedim ters tepme büyüsü yaptı bütün masam yağmur altında kaldı yazıcım, lambam falan bozuldu.Hahha Aaa Eski vadide brisi vuruluyor ilk geçmiş olsun diyen kimse o yaptı derler
O hesap seni ilk kim teselli ettiyse @xBUGRAx baya pot kırmış![]()
![]()
![]()
Dün de beddua edeyim dedim ters tepme büyüsü yaptı bütün masam yağmur altında kaldı yazıcım, lambam falan bozuldu.![]()
Harry Potter gibi belki de yeni yeni keşfedeceksin.O zaman hissettim özel güçlerimi zaten.![]()