Celasuna Vartoluyu sorduğu sahnede güzeldi artık biraz araları iyi olsa seviniyorums.peek'i izleyenler baksınvartoluyla idris babanın arası yine ısınıyor gibi buzlar eriyor sanki
Celasuna Vartoluyu sorduğu sahnede güzeldi artık biraz araları iyi olsa seviniyorums.peek'i izleyenler baksınvartoluyla idris babanın arası yine ısınıyor gibi buzlar eriyor sanki
aliço öpücüklü gazoz 2 çok yakında geliyor birisi nazım'a çalışıyor yazmış ben sanmıyorum öyle olsa kız aliçoyu bulurdu aliço kızı buldu ama ilkCelasuna Vartoluyu sorduğu sahnede güzeldi artık biraz araları iyi olsa seviniyorum
Aaa vlla bilmiyorum ama böyle karakterlerin altından hep bir şey çıkıyor öyle ön plana atılıyorsa bir den birealiço öpücüklü gazoz 2 çok yakında geliyor birisi nazım'a çalışıyor yazmış ben sanmıyorum öyle olsa kız aliçoyu bulurdu aliço kızı buldu ama ilk
işte halenin boşluğunu doldurmak için girdiAaa vlla bilmiyorum ama böyle karakterlerin altından hep bir şey çıkıyor öyle ön plana atılıyorsa bir den bire
İzledim demeni bekliyorum spoi cümlelerine seni katmadım bu seferBölümü izliyorum. İdris yine yaptı yapacağını. Fırsat kolluyor resmen Selim'i azarlamak için.
Teşekkür ederim 1.5 saate yetişirim yine Maşallah 2 saatlik bölüm yapmışlarİzledim demeni bekliyorum spoi cümlelerine seni katmadım bu sefer
Aaa Yarın konusuruz detaylıTeşekkür ederim 1.5 saate yetişirim yine Maşallah 2 saatlik bölüm yapmışlar
İzliyormusun hala Canlı izlemezsen böyle uğraşırsın işteTeşekkür ederim 1.5 saate yetişirim yine Maşallah 2 saatlik bölüm yapmışlar
Adam öldürdü katil oldu be daha ne korkmasıSelim fazla sakin duruyordu genelde çok korkardı o
İlk başta oraya girmek istemedi onun oyunudur kesin @S.G.A.T.Adam öldürdü katil oldu be daha ne korkması
Aman toptan gebersin hepsiİlk başta oraya girmek istemedi onun oyunudur kesin @S.G.A.T.
Onun başı altından çıkmıştır zatenOna karşı bi sempatim yok o da ölebilir
Sevdiği adamı öldürdü normal değil kafasıOnun başı altından çıkmıştır zaten
Kesin karıştırıyor Selim bi haltlarSen deyince aklıma girdi evet bilerek girmek istemedi adamım @serhatt
Sen deyince aklıma girdi evet bilerek girmek istemedi adamım @serhatt
İlk anlaşmasında Vartolu ile yakınlarına zarar gelmemesi üzerine ricalarda bulunuyordu şimdi gemileri yaktı istediğine sık diyor Ama bu sefer de Vartolu yumuşadıKesin karıştırıyor Selim bi haltlar
Dönek Vartoluİlk anlaşmasında Vartolu ile yakınlarına zarar gelmemesi üzerine ricalarda bulunuyordu şimdi gemileri yaktı istediğine sık diyor Ama bu sefer de Vartolu yumuşadı