- Reaksiyon puanı
- 86,173
- Puanı
- 1,060
Benim dikkatimi şey çekmişti Selimin heyecanlı heyecanlı Cemile ilk defa erkek giriyor odama diye söylemesiSen nasıl anlamadın hayret
Ne var bunda benim odama da hiç erkek girmedi bu zamana kadarBenim dikkatimi şey çekmişti Selimin heyecanlı heyecanlı Cemile ilk defa erkek giriyor odama diye söylemesi@S.G.A.T. @mrt-06 @Forumdash
Dedim Sadiş yerine bunlarmı girecek gerdeğe
Sadiş değilde Selim gelin gibiydiNe var bunda benim odama da hiç erkek girmedi bu zamana kadar
ee damada aşık olan Selimdi doğal olarak gelin gibi olması normalSadiş değilde Selim gelin gibiydi
Youtubede Selimin escincel olmadığını savunan üyeler çıktı ortaya @S.G.A.T. ın fake hesaplarıee damada aşık olan Selimdi doğal olarak gelin gibi olması normal
Öyle şey mi olur be aleni ortada herşey
Fragman yine cuma gelecek sanırımÖyle şey mi olur be aleni ortada herşey
Ancak bacım,geçen hafta ne zaman gelmiştiFragman yine cuma gelecek sanırım
Oooo Engin avatarıAncak bacım,geçen hafta ne zaman gelmişti
Bi önceki avatarım dikkatini çekmedi bunu yaptım bende nasıl olmuşOooo Engin avatarı
En güzel avatarın bir de sevmiyordun adamıBi önceki avatarım dikkatini çekmedi bunu yaptım bende nasıl olmuş
Eski dizisine bakmaya başladım,adam resmen yıkılıyor dizide giyimi kuşamı falan bildiğin taş yani çok hoşlaştım,şimdiki haline bin basarEn güzel avatarın bir de sevmiyordun adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?