- Reaksiyon puanı
- 85,683
- Puanı
- 1,060
Benim dikkatimi şey çekmişti Selimin heyecanlı heyecanlı Cemile ilk defa erkek giriyor odama diye söylemesiSen nasıl anlamadın hayret![]()
Ne var bunda benim odama da hiç erkek girmedi bu zamana kadarBenim dikkatimi şey çekmişti Selimin heyecanlı heyecanlı Cemile ilk defa erkek giriyor odama diye söylemesi![]()
![]()
@S.G.A.T. @mrt-06 @Forumdash
Dedim Sadiş yerine bunlarmı girecek gerdeğe![]()
![]()
![]()
Sadiş değilde Selim gelin gibiydiNe var bunda benim odama da hiç erkek girmedi bu zamana kadar![]()
ee damada aşık olan Selimdi doğal olarak gelin gibi olması normalSadiş değilde Selim gelin gibiydi![]()
![]()
![]()
Youtubede Selimin escincel olmadığını savunan üyeler çıktı ortaya @S.G.A.T. ın fake hesaplarıee damada aşık olan Selimdi doğal olarak gelin gibi olması normal![]()
Öyle şey mi olur be aleni ortada herşey
Fragman yine cuma gelecek sanırımÖyle şey mi olur be aleni ortada herşey![]()
Ancak bacım,geçen hafta ne zaman gelmiştiFragman yine cuma gelecek sanırım![]()
Oooo Engin avatarıAncak bacım,geçen hafta ne zaman gelmişti![]()
Bi önceki avatarım dikkatini çekmedi bunu yaptım bende nasıl olmuşOooo Engin avatarı![]()
En güzel avatarın bir de sevmiyordun adamıBi önceki avatarım dikkatini çekmedi bunu yaptım bende nasıl olmuş![]()
Eski dizisine bakmaya başladım,adam resmen yıkılıyor dizide giyimi kuşamı falan bildiğin taş yani çok hoşlaştım,şimdiki haline bin basarEn güzel avatarın bir de sevmiyordun adamı![]()
![]()
![]()