Çukur 28.Bölüm Fragmanı

bence @MasacRE- kusuta bakmalı geçen sene de umutu tutup sarpa gıcık olduğun için demediğini bırakmamıştın
Ulan İstanbul konusunu iyi çıkarmışsın ortaya, burada da aynı durum var
Şimdi Çağatay'a atıp tutuyor, yeni dizisini izleyip beğense oradaki rolünü bu sefer de yeni aşkı Çağatay olacak haberi yok
@Çiğdem-

şimdi ergenliğe girdi duygu durum sürekli değişiyor desem yaşı tutmuyor @Çiğdem- inacaba menapoza mı girdi hogatha 😱 sürekli fikirleri değişiyor falan böyle 😱 bu durumda dediğim gibi en az 40 yaşında var bu cadoloz yine haklı çıktım
@serhatt @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06

kesin o da vardır geçen sene tansiyonum düşüyor diyip duruyordu menapozun belirtilerini saklamak için kullandı demek
hahahah kesin öyledir
of of yarın kuzenim evleniyor ben burda sizle çene yapıyorum be yatıp uyumam lazım

Bi üşüyüp bi terliyorsa kesin menapoz

Menapoz akla daha yatkın duruyor
Aaa oklavayı kafanıza geçirdimmi görürsünüz menopozu tövbe tövbe

Diğer konuda dedim gibi Çukurun 2 yada 3.bölümlerinde öğrendim Ulan İstanbuldakı adam olduğunu
Kösemde Muratı oynayan oğlan ve Vatanım Sensin Leon öncesinde onlarıda sevmiyordum o dizilerde sevdim
Arasa Çağatay kadar gıcıktım İçerde de sevdim ama Çukur da kötü adamı oynamıyor

Aksiyon dizilerinde kötü adamları severim Çağatay kötü olsa belki gözüme girebilir

Çağatayın da çok derdiydi ya senin gözüne girmek
PİS HOGATHA

aaa hadi ben gidiyorum
yarın mahallemizin son parlağının düğünü var enerji depolamam lazım kötü bi gün beni bekliyor

@Çiğdem- @xemrexxx