Vartolu onlara sormadan kaçırsın zaten evleniceğini duyarsa kaçırırVerin gitsin şu kızı be ne çok inlettiniz adamı
Kaçırsın ya nasılsa kızda seviyo herifiVartolu onlara sormadan kaçırsın zaten evleniceğini duyarsa kaçırır![]()
![]()
![]()
Kaçırsın yoksa @S.G.A.T. ın herifinin sevdiği adama yamayacaklar Sadedi ozamanda Selim ortalığı yıkarKaçırsın ya nasılsa kızda seviyo herifi![]()
Keşke beni de kaçırsa biriKaçırsın yoksa @S.G.A.T. ın herifinin sevdiği adama yamayacaklar Sadedi ozamanda Selim ortalığı yıkar![]()
![]()
@Forumdash
Bensiz naparsın o zamanSeni şeytan alsın götürsün![]()
![]()
![]()
Aaa benim açımdan iyi olmaz ama forumun erkekleri rahat ederBensiz naparsın o zamanKöpekler güler haline
![]()
Forum erkeklrinin ne hayrını gördük,hiç centilmen değillerAaa benim açımdan iyi olmaz ama forumun erkekleri rahat eder![]()
![]()
![]()
Aaa biraz öyle @Harunnn60 çok centilmendir ama sonra bizi övmüyorsunuz demesinForum erkeklrinin ne hayrını gördük,hiç centilmen değiller![]()
O benim kankam ona yan gözle bakmam
Saygılı efendidirO benim kankam ona yan gözle bakmamÇok severim kendisini
![]()
Benim ne saygısızlığımı gördün beSaygılı efendidirSenin gibi cazgır değil
![]()
![]()
![]()
Cazgır insandan saygılı olmazBenim ne saygısızlığımı gördün be![]()
Cazgırlık ayrı saygı ayrı sen ne anlarsın ikiside var bendeCazgır insandan saygılı olmaz![]()
![]()
![]()
Aaa zıt şeyler ayoll hem iyiyim hem kötüyüm diyorsunCazgırlık ayrı saygı ayrı sen ne anlarsın ikiside var bende![]()
tabiii,yerine göreAaa zıt şeyler ayoll hem iyiyim hem kötüyüm diyorsun![]()
![]()
![]()