Vartolu onlara sormadan kaçırsın zaten evleniceğini duyarsa kaçırırVerin gitsin şu kızı be ne çok inlettiniz adamı
Kaçırsın ya nasılsa kızda seviyo herifiVartolu onlara sormadan kaçırsın zaten evleniceğini duyarsa kaçırır
Kaçırsın yoksa @S.G.A.T. ın herifinin sevdiği adama yamayacaklar Sadedi ozamanda Selim ortalığı yıkarKaçırsın ya nasılsa kızda seviyo herifi
Keşke beni de kaçırsa biriKaçırsın yoksa @S.G.A.T. ın herifinin sevdiği adama yamayacaklar Sadedi ozamanda Selim ortalığı yıkar@Forumdash
Bensiz naparsın o zamanSeni şeytan alsın götürsün
Aaa benim açımdan iyi olmaz ama forumun erkekleri rahat ederBensiz naparsın o zamanKöpekler güler haline
Forum erkeklrinin ne hayrını gördük,hiç centilmen değillerAaa benim açımdan iyi olmaz ama forumun erkekleri rahat eder
Aaa biraz öyle @Harunnn60 çok centilmendir ama sonra bizi övmüyorsunuz demesinForum erkeklrinin ne hayrını gördük,hiç centilmen değiller
O benim kankam ona yan gözle bakmam
Saygılı efendidirO benim kankam ona yan gözle bakmamÇok severim kendisini
Benim ne saygısızlığımı gördün beSaygılı efendidirSenin gibi cazgır değil
Cazgır insandan saygılı olmazBenim ne saygısızlığımı gördün be
Cazgırlık ayrı saygı ayrı sen ne anlarsın ikiside var bendeCazgır insandan saygılı olmaz
Aaa zıt şeyler ayoll hem iyiyim hem kötüyüm diyorsunCazgırlık ayrı saygı ayrı sen ne anlarsın ikiside var bende
tabiii,yerine göreAaa zıt şeyler ayoll hem iyiyim hem kötüyüm diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?