Aaa sorma ayoll kimi tanıdıysa çocuk yapmışİdris zamanında tüm kadınları elden geçrince![]()
Sultanın yerinde olsa geçmişte konuştuğu tüm kadınları tespit eder gider tek tek kontrol ettiririm Paşaya İdrise benzeyen çocuğu var mı diye
Aaa sorma ayoll kimi tanıdıysa çocuk yapmışİdris zamanında tüm kadınları elden geçrince![]()
Ön izlemeyi izlemedin mi gerçekten de öyleydiFragmandan önce bir ön lzleme gelmiş yorumlarda Aşkı Memnu fragmanı sandım diyenler vardı@sokak sanati
Selim tekrar hain olsun ve Selimin koruması karısıyla Selimi tekrar boynuzlamaya çalışsın diyip duruyorduk aynen eskiye dönüyorlar @S.G.A.T. düşünsün şimdi@Forumdash @kerem
Biz bittik şimdi de Selime mi taktın,nedir senin bizim gibilerle olan derdinSelim daha önceden kapmazsa tabi oğlanı![]()
![]()
![]()
AAAA Nazım benimeğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olur![]()
evlenip giderler
Emrahı Medet gibi bi kütüğe yakıstırdın ya pes sanaAaa oldu olacak Medet de Emraha verelim Vartolu ile bacanak olurlar![]()
![]()
![]()
Aaa izledim fragman öncesi insanları kızdırdılar tanıtımları çok kötü kullanıyorlarÖn izlemeyi izlemedin mi gerçekten de öyleydi![]()
Reyting düşüyor farknda değillerAaa izledim fragman öncesi insanları kızdırdılar tanıtımları çok kötü kullanıyorlar![]()
![]()
![]()
Millet aksiyon istiyor bunlar müzikli aşk fragmanı paylaşıyorReyting düşüyor farknda değiller![]()
Aşk dizisine döndü iyice,aksiyonluktan çıktı,umarım Emraha da bi ecünnü getirmezlerMillet aksiyon istiyor bunlar müzikli aşk fragmanı paylaşıyor![]()
Aaa Emraha Medeti ayarlayacam benAşk dizisine döndü iyice,aksiyonluktan çıktı,umarım Emraha da bi ecünnü getirmezler![]()
Hoşştt ikide bir şunu dillendirip benim tepemi attırma,Medet kim EMRAH kimAaa Emraha Medeti ayarlayacam ben![]()
![]()
![]()
Hhahah Vartolu ile bacanak olurlar daha iyi iş yaparlarHoşştt ikide bir şunu dillendirip benim tepemi attırma,Medet kim EMRAH kim![]()
Aman eksik olsun vartolu da medetteHhahah Vartolu ile bacanak olurlar daha iyi iş yaparlar![]()
![]()
![]()