- Reaksiyon puanı
- 2,674
- Puanı
- 280
İdris baba @S.G.A.T. ın herifini eziyor
aynen okey'e 4.aranıyor o 4.de selimİdris baba @S.G.A.T. ın herifini eziyorEkmeğimize yağ sürüyor ayoll şimdi Nazım Vartolu ve Emrah üçlüsüne koşa koşa geri döner SelimBabalarının sevmediği çocuklar kulubune@kerem @serhatt @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
abisinin ölmesini istemedim ama koruyamadı abisiniAaa Selime hakta veriyorum aslında bune ayoll@S.G.A.T.
Aaa orada Selimde suçlu tabi ölüceni bilmesede Abisine tuzak hazırlayan kendisiydiabisinin ölmesini istemedim ama koruyamadı abisini
ne yappacak evlatlıktan rededecek keşke bunu deseAaa orada Selimde suçlu tabi ölüceni bilmesede Abisine tuzak hazırlayan kendisiydi
İdris baba öğrenince napacak bakalım
Haaha Aaa gerçekten İdris baba Selime böyle davranıyorne yappacak evlatlıktan rededecek keşke bunu dese
Buyuk haksizlik yapiyorlar adama. Bu olanlarda Yamac'in hic mi sucu yok. Her seyi Selim'in uzerine attilar.İdris baba @S.G.A.T. ın herifini eziyorEkmeğimize yağ sürüyor ayoll şimdi Nazım Vartolu ve Emrah üçlüsüne koşa koşa geri döner SelimBabalarının sevmediği çocuklar kulubune@kerem @serhatt @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
aaaa bu İdrisinde borusu Selime ötüyor hep,Yamaca kimsenin bişey dediği yokİdris baba @S.G.A.T. ın herifini eziyorEkmeğimize yağ sürüyor ayoll şimdi Nazım Vartolu ve Emrah üçlüsüne koşa koşa geri döner SelimBabalarının sevmediği çocuklar kulubune@kerem @serhatt @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
Vartolu Sadişin evleneceğini duyunca delirdi,bi de evlenirse ne yapar kim bilir
Buyuk haksizlik yapiyorlar adama. Bu olanlarda Yamac'in hic mi sucu yok. Her seyi Selim'in uzerine attilar.
Senarist Selim'in o 3'luye katilmasi icin zemin hazirlamis bu sahneyle
Yamaca ne ara bukadar bağlandı araları iyi değildi aslındaaaaa bu İdrisinde borusu Selime ötüyor hep,Yamaca kimsenin bişey dediği yok
Gelsin de haddini bildirsin herkeseYamaca ne ara bukadar bağlandı araları iyi değildi aslında
Tek çare Cumali bunları ancak o karıştırır gelsinde yetkiyi alıyorum desin
Yamaçtan yetkiyi isteyecektir bakalım verecekmiGelsin de haddini bildirsin herkese
Yamaç kim köpek abisinin yanındaYamaçtan yetkiyi isteyecektir bakalım verecekmi
Aaa nedense bana Cumalide Vartolu ve Selime katılacak gibi hissediyorumYamaç kim köpek abisinin yanındaverecek tabi
Yamaç tek kalacak bencede cephe alacak herkes ona
Tabi diziye katılırsa oda şüpheliYamaç tek kalacak bencede cephe alacak herkes ona
Katılması lazım yoksa işler karışırTabi diziye katılırsa oda şüpheli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?